Lempimeikit: Hiukset

Coco Sweet Dreams

Lempimeikit-juttusarja jatkuu ja nyt ajattelin kertoa hiustuotteistani. En ole näissäkään asioissa kovinkaan merkkiuskollinen, enkä saa nyt päähäni yhtään tuotetta, jota orjallisesti aina ostaisin. Suolasuihketta varmaan, mutta tässäkin lajissa haluan usein kokeilla jotain uutta, kun vanha loppuu. Muutamia klassisia tuotemerkkejä kuitenkin suosin ja näistä voisin mainita Kiehlsin - ikinä en ole pettynyt.

Nyt testissä on Moroccanolin tuotteet.Kosteuttavan shampoon ostin ystävällisen myyjän suosittelemana, kun hän kertoi sen vähentävän sähköisyyttä. Kerran viikossa laitan saman sarjan kosteusnaamion*, jonka olen saanut blogin kautta. Voi olla, että nämä yhdessä muiden tököttien kera todellakin vähentää hiusten sähköisyyttä. Sähköiset hiukset ovat jotain niin ärsyttävää!

Pesen hiukseni noin joka toinen päivä - riippuu vähän menoista ja ihan siitä miltä ne milloinkin näyttää. Hiuslaatuni on perisuomalainen hento, ohut ja piikkisuora. Väärilla aineilla se on liukas, sähköinen ja pliisu. Suihkun jälkeen lisään ensitöiksi tuuheuttavaa Avedan  Purescription Volumising Tonic (100ml) suihketta, tämän olen tilannut Lookfantastic:lta. Ihana ja toimii näissä hiuksissa.

Olen muuten heikkona kaikenlaisiin pieniin pussukoihin. Näistä suuremman sain siskoltani lahjaksi.

Suolasuihke on ehdoton ja olen ollut todella tyytyväinen Balmainin versioon. Tuleekohan tästä se oma luottotuotteeni, uskallanko kokeilla enää mitään muuta, sillä tämä vaan toimii. Alkuun en tykännyt tästä, koska käytin tuotetta "väärin" ja suihkutin sitä suoraan hiuksiin. Vasta nyt olen oppinut lisäämään sitä käsien kautta pienen määrän - toimii kuin... no suolasuihke!

Suihkun jälkeen lisään kosteisiin hiuksiin isot paplarit ja annan kuivua itsekseen. Toisinaan föönaan hiukset suurella GHD:n pyöröharjalla , josta olen tykännyt kovin.

Instagramin puolella tuli kysymys meidän peilikaapista, se on Ikeasta ja olen kovin tykännyt sen yksinkertaisesta ilmeestä ja siitä että se syö sisäänsä uskomattoman määrän puteleita. Peilikaappiin on niin ihanaa asettella kaikki arkikosmetiikka ja ne löytyvät sieltä yhdellä silmäyksellä. Meidän kylppäri on aika mustavalkoinen ja minusta on ihanaa, kun peilikaapin sisältä paljastuu runsautta ja väriä.

/mirror cabinet full of goodies

Kommentit

Anonyymi (Ei varmistettu)

En usko millään, että sinulla olisi ohut ja hento tukka!!
Mistä hankit ihanat ruskeat piilarisi? Itse en ole löytänyt tarpeeksi peittäviä mistään.. Minulla myös siniset silmät luonnostaan

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi kyllä ne on ohuet ja hentoinen. :(

piilarit olen ostanut instrumentariumista, mut en nyt ainakaan netistä löytänyt sitä merkkiä. En ole pitkään aikaan käyttänyt piilareita. Mun täytyy muistella, palaan asiaan, :)

Kao Kao

hei anteeksi tällai vähän tyhmä kysymys, mutta mitä toi suolasuihke oikein tekee hiuksille?

Minna H (Ei varmistettu)

Mä mietin ihan samaa... Tuuheutta??

Coco
Coco Sweet Dreams

Se tuo ennemmin karheutta hiuksiin, mulla kun on niin liukkaat ja tottelemattomat muuten. Toi ruskean putelin Avedan suihke tuo ennemmin tuuheutta. Suolasuihkeen kanssa saa olla varovainen, jos sitä on yhtään liikaa, niin hiuksista tulee klähmäiset ja rasvaisen näköiset.

Ellsss (Ei varmistettu)

mistä noita suolasuihkeita saa,osaatko sanoa?:)

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä ostin ton Balmainin Stockmannilta, mutta olen nähnyt sitä ihan perus marketeissakin.

sclilli (Ei varmistettu) http://www.smoothiecriminals.wordpress.com

Suolasuihketta saa nykyään jo ihan markettituotteenakin. Lorealilla ja Goshilla ainakin on omat suolasuihketuotteet:-)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos tästä! :)

Sarppanen (Ei varmistettu)

Ai sullakin on puteli Dr. Bronner's Magic Soap:ia - mulla on ollut se pikkupurkki matkakäytössä, olen sitä aina täyttänyt uudelleen reissuja varten kun se on niin kätevä. Mä huomasin vasta viime viikonloppuna, pari vuotta purkin ostettuani, että se etiketti on täynnä uskonnollista propagandaa ja tuotot menee johonkin hihhulointiin! Revin etiketin irti ja ostan jatkossa muita saippuoita :D

Coco
Coco Sweet Dreams

Hahaha, täytyykin seuraavalla kerralla lukea purnukkaa kun vessassa vierailen. Mulle on ihan ok jos olen tukenut jotain hihhulointia, riippuu tietty millaisista hihhuleista puhutaan. :) ihan kiva, jos joku kosmetiikkafirma antaa osan tuotostaan jonkin tukemiseen... Mut toki kaikella on puolensa.

Sarkkuli (Ei varmistettu)

Ihanat tällaiset postaukset, arjesta. Voisit tehdä yhden myös parfyymeistä.. mitä käytät, miksi ja mistä et pidä tmv. Pliiis.

Coco
Coco Sweet Dreams

Toki! Mä olen tosin vähän tylsä noiden tuoksujen kanssa, ihan paria kolmea parfymiä käytän...

Iduuuuw (Ei varmistettu)

mistä toi punainen pussukka on?! i-ha-na!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitti! Se on H&M:sta. :)

Elsis
In The Mood For Run

Mulla on kanssa sileä, kuiva ja to-del-la helposti sähköistyvä tukka. Oma talvihiusteni pelastaja on BlowPron Beach Blow texturing mist. BlowPro-merkkiä myy Suomessa ainakin KICKS-myymälät, ja merkin hinnat ovat erittäin kohtuulliset. Muistaakseni tuollainen 250 ml:n suihkepullo maksaa n. 14 euroa. Ja nyt on menossa jo kolmas talvi kyseisen tuotteen kanssa, kun aiemmin todella hajoilin rätisevien hiusteni kanssa. LÖYTÖ. Suosittelen.

Kommentoi