Lempisarjaa kauniissa kivitalossa

Coco Sweet Dreams

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Samsung

Lauantaiaamu starttasi äidit vs. pojat jalkkisturnauksella, jonka jälkeen köröttelin keskustaan vähän rennompiin menoihin. Yhdessä Samsungin kanssa sain kutsua ystäviä viettämään kanssani iltaa binge watching teemalla. Upeaan asuntoon oli viritetty viimeisen päälle hieno telkkari, jollaista en ollut koskaan nähnytkään, Samsung Curved UHD TV. UHD tulee sanoista Ultra High Definition ja se tarjoaa nelinkertaisen tarkkuuden FullHD-kuvaan verrattuna. Tehokkaana äänentoistojärjestelmänä toimi langaton Samsung Curved Soundbar.

Kyllä tässä jo aika vanhaksi itsensä tuntee, kun telkkarit ovat jo niin kehittyneitä ja näyttävät ilmiömäisen tarkkaa kuvaa. Kaareva muoto antoi kuvalle syvyyttä, eikä telkku epäilyistäni huolimatta ollut yhtään ison oloinen vaan oikein siro ja kaunis yksilö.

 

 

 

 

 

Me katseltiin itselleni uutena kokemuksena sarjoja putkeen (=binge watching). Illan teeman mukaisesti estradille pääsi HBO:lta Girls, jota fanitan suuresti. Samsungin Smart TV:sta saa katsottua elokuvia ja sarjoja suoratoistona Netflixistä ja HBO:lta. Kaikki toimi langattomasti, mitään turhia johtoja ei siis tarvittu.

Sain muuten huikean idean... Kerran kun tämä tv antaa äärimmäisen tarkkaa kuvaa (Ultra HD 4 K1), niin telkkuun olisi ihan huikeeta ladata sellainen akvaariovideo, joka näyttäisi siltä, että seinään on upotettu suuri akvaario - how cool is that!

Suuret kiitokset vielä Samsungille tästä ihanasta illasta, pääsin viimein keskittymään lempisarjaani ja rentoutumaan hyvän ruoan ja juoman parissa, kiiiiitos! ♥

 

Kommentit

MaikkiVaan (Ei varmistettu)

Aina kun näen ison television paraatipaikalla, tulee mieleen, että siinä kodissa asuvat ovat joko yksinkertaisi ja/tai pinnallisia. Ei sivistyneessä kulttuurikodissa ole koskaan televisiota parhaimmalla paikalla. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Sivistynyttä taas on määrittää ihminen pinnalliseksi/yksinkertaiseksi television paikan perusteella:D

Amal
Kuplassa

Täällä yksi "yksinkertainen ja pinnallinen", hep! Tervetuloa meille, keskustelisimme mielellämme kanssasi vaikka taiteen historiasta tai maailman politiikasta, ellei jättimäinen televisio huoneessa mystisesti tyhjennä päitämme ja päädymme väittelemään tosi-tv -tähtien viimeisimmistä edesottamuksista tai vertailemaan kynsilakkojemme sävyjä. Mikä btw on minusta myös ihan hauskaa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Terve Maikki! Meidän kulttuurikodissa on olohuoneessa telkkari. Sen lisäksi on KIRJASTO jossa on myös piano sekä erikseen oikein vallan TAIDEHUONE, jossa on taiteilijatarvikkeemme ja kokoelma arvotaidetta. Rentoudumme jokaisessa huoneessa, myös olohuoneen telkun ääressä (josta tietty katsomme vain uutisia ja luontodokumentteja, köh).

Tessalonia (Ei varmistettu)

Taidehuone! Huh huh

kjh (Ei varmistettu)

Tunnistan tuon talon samantien. Asumme mieheni kanssa viereisessä kivitalossa. Kyseinen talohan oli muutama vuosi sitten vielä aivan järkyttävässä kunnossa. On se kyllä kauniiksi saatu. Harmi, että ovat erään yrityksen käytössä. Olisin samantien ostanut meille tuosta yhden kauniin yksilön. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kivaa, myös mun isosisko asui aikoinaan viereisessä talossa, en siihen aikaan tainnut edes kiinnittää huomiota tuohon taloon, oli varmaan niin pahassa kunnossa. Nyt koko talo oli saneerattu tosi kauniiksi, niin ulko ja sisältä... en tiedä mikä osuus tälle yrityksellä on ollut, mutta ehkä talo on saatu kuntoon juuri heidän toimesta, en tiedä...

Siinä oli muuten aivan ihana sisäpiha, me jo fiilisteltiin miten kiva siinä on kesällä hengailla yms.

Ihana Turku <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Mäkin tunnistin talon samantien, yövyttiin siinä viime kesänä ja oli kyllä upea paikka! :-)

Coco
Coco Sweet Dreams

Niin on! <3

Nappi (Ei varmistettu)

Hihii, onko teidän kotiinkin tulossa siis Samsungin iso telkkari?

Coco
Coco Sweet Dreams

Tähän kampanjaan kuului vain tämä tyttöjen ilta. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko tuo tv siis sama joka jo ainakin Stellalla on? Hihi, kokoa ainakin riittää ja kurveissa pääsee keskelle actionia :)

Coco
Coco Sweet Dreams

En ole ihan varma mikä telkku Stellalla on, mutta jos kurvia löytyy, niin veikkaan että justiinsa sama. :))

Lotte123 (Ei varmistettu)

Ihanan näköistä! Voisitko saada mitenkään selville, mikä ihana lattia asunnossa on? Samalla kuulisin mielelläni myös kotinne lattian tarkat tiedot. Tammiparketti muistaakseni? :) Iloista kevään odotusta!

Kommentoi