Leo

Coco Sweet Dreams

PC160809.JPG


PC160811.JPG


Heissan tyypit,


Siinä sitä ollaan uusi Leopardi-takki päällä.


Täällä ruoho vihertää eikä talvesta tietoakaan. Ulkona pärjää ohuella takilla ja näin ensimmäisenä lomapäivänä päältä löytyi uutukainen takki H&M:n alerekista. Se on mielestäni tosi hieno! Olen takkityttöjä ja kaapista löytyy takki joka lähtöön, oikeastaan ei minulla muita vaatteita paljon olekaan. Takkeja vaan pitkä rivi.


Olen muuten oppinut laittamaan hiukseni eri tavalla nyt muutaman kerran. Tai minä mitään laittanut niitä ole, vaan harjannut läpi ja pistänyt ponnarille. Suihkinut lakkaa ex tempore leikatuille etuhiuksille ja harjannut ne siististi sivuille. Olen alkanut tykkäämään tälläisestä hyvin simppelistä kampauksesta, se tuo kasvot ihan eri tavalla esille. Parasta ehkä se, että nyt on ainakin puoli tuntia lisää aikaa elämään per päivä, kun hiukset hoituu muutamalla harjan vedolla.


/coat from H&M, t-shirt Isabel Marant pour H&M, heels from Zara, pants from Tiger Of Sweden


 

Kommentit

Taina L.

Ihana takki!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitti ihana Taina! you are always so good to me. :)

Hertta
Lilou's Crush

Oi kuinka sun näköinen takki! Tosi hieno! Ja hih, mua naurattaa toi sun tukkahomma: mulla kun menee max 5 minuuttia, mutta sellainen on kyllä lopputuloskin sitten :D

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitti ihanuus! Mä tulen muuten keskiviikkona Helsinkiin, jos vaikka nähtäis. Rimpautellaan! 

Joo, tukkahomma naurattaa muakin. Mulla on ollut about koko elämäni aina rullat päässä, bigger is better -ajatuksella. Hiuslakkaa ihan hirveästi, tupeerausta ja kaikkee. Nyt nautin suuresti tästä uusimmasta tyylistä, miks hokasin tän vast nyt? 

Ja hei oon vähän kade sun hiuksista, mä kun toivoisin luonnonkiharoita. <3 nehän antaa hyvän pohjan kampauksilla ja kaikelle.

Elina/Beauty is my treasure (Ei varmistettu) http://beautyismytreasure.blogspot.fi

Tykkään!! Oon huomannut saman, siis, että tulee hamstrattua takkeja. Mutta oikeestaan ne on ihan käteviä :)

VIIRU.P (Ei varmistettu)

moi. tosi hyvän näköinen takki ja sopii sinulle, ihanaa kulkea vielä ohuella takilla, täällä jäädytään välilänlä pystyyn ja jos haluat käydä kaupassa toppahousut ja takki on paras vaihtoehto. Siinäpä idea olis kiva nähdä miten pukeudut tyylikkäästi toppavaatteisiin ideoita olis kiva saada. Olis kiva myös nähdä isompaa kokonais kuvaa teidän joulu kodista!!!! : )

Aisha J
Aisha

Oi kun ihana!

Anne Malia (Ei varmistettu) http://muotimielessa.blogspot.fi/

Niin hieno takki! Mä rakastan pantteria, se toimii aina. Ja tuo kampaus, niin mun mieleen (ylläri) sileä ponnari sivujakauksella, maailman parasta ;))

Reni (Ei varmistettu)

Näyttää tosi hyvältä! Aioin kommentoida uutta, kaunista kampaustasi jo ekan kuvan perusteella, siis ennen kuin luin tekstin :) Niin, ja ihanat kengät myös!

Sari Vain (Ei varmistettu)

Ihan takki ja ihanat kengät, kuten aina. Olet todella tyylikäs nainen ja blogisi on ihana!

emma5885 (Ei varmistettu)

Moikka, ihana takki tosiaan - vinkkaisitko samanlaista metsästäneelle mistä alerekistä (mikä kaupunki/liike) onnistuit omasi löytämään? Kiitti jo etukäteen, jos lykästäisi... ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

H&M Turku, Hansasta. :)

Kiitos!

Kommentoi