Linnan juhlat 2015

Coco Sweet Dreams

Linnan juhlien katseleminen jäi minulta tänä vuonna välistä, mutta mielenkiinnolla tsiikailin pukuloiston tänään. Tässä muutama suosikkini:

Posh Lady Elina. Iskin silmäni överiin takkiin, joka sopii tälle naiselle erinomaisesti. Hauskan näköinen pariskunta. :)

Varsin vähän hehkutettu, mutta ehdottomasti minun suosikkini oli tämä Matti Vanhasen naisystävän Heidi Huhtamaan asu. Voisin pukea tämän tuleviin gaalaoihin anytime! 

Nazima Razmyar näytti ihastuttavalta raikkaan sinisessä mekossaan. Ihan täydellinen kokonaisuus.

Tykästyin myös kovin tähän suloiseen naiseen vauvamasuineen. 

Jaana Pelkonen onnistuu joka vuosi ja pysyy aina tyylilleen uskollisena. Pidin hiuksista ja mekon freesistä väristä eniten. 

Kauniita pukuja on mielestäni kiva bongata, mutta aika kylmää kyytiä niille, jotka ovat joutuneet johonkin "huonoiten onnistuneet" kategoriaan lehtien sivuilla. Itse olisin kaiken sen panostuksen ja jännityksen jälkeen aika omg. 

Lempeetä viikkoa, olkaa just niin ihania kuin olettekin. :)

Kuvat/pics: All Over Press

Kommentit

mystery
Vision One

Mä en lakkaa hämmästelemästä miten hyvin toi pinkki väri voikaan sopia Jaanalle ! Ihanan pirtsakka, vaikka itselle ei sopiskaan kyllä yhtään.

Irma K (Ei varmistettu) http://luppoajantyyli.com

Tulen surulliseksi, kun lehdissä mollataan juhlavieraiden asuja ja kampauksia. Joka vuosi joku otetaan silmätikuksi ja samoja virsiä toistetaan lehdestä toiseen.

Kommentoi