Lomakuume

Coco Sweet Dreams

 

 

(alin kuva: All Over Press)

Minulla on nyt ihan mahdoton matkakuume!  ˆ__ˆ

Yllätyksenä ehkä itsellenikin, niin minua kiehtoo erityisesti matkaaminen yksin. Olen toki ollut työmatkoilla itsekseni, mutta nyt haluaisin lepuuttaa mieltäni jossain visuaalisesti kauniissa hotellissa pidennetyn kaupunkiloman verran. Muistan, miten Maria Veitola Trendin kolumnissaan kerran sanoi, että tekee hyvää lomailla myös yksin. " Yksin tehty matka auttaa tuntemaan omat ääriviivat. ".

Kauniit designhotellit ovat lähellä sydäntäni ja tutkin kaupunkien arkkitehtuuria alinomaan. Olisi mielenkiintoista kokea ja keskittyä näihin pari-kolme päivää. Olen tainnut tulla aika vanhaksi, kun tälläisiä puhelen? Päämääräni on kuitenkin virkistää mieltäni, hakea inspiraatiota ja perspektiiviä tuolta maailmalta. 

Oletteko matkanneet yksin? Minulle tämä olisi täysin uusi idis ja mielelläni kuulisin teidän kokemuksianne reissaamisesta?

/sometimes you just need  a disconnect and enjoy your own company

Kommentit

mannuska (Ei varmistettu)

Tämä on kyllä jo niin läpinäkyvää yhteistyön kalastelua, että pahaa tekee. Kohta varmaan saamme lukea "ihan sattumalta" blogin kautta saadusta matkasta. Olen huomannut vastaavanlaista kalastelua (no, kerjäämistähän se on) blogissasi ennenkin. Monta vuotta olen blogia seurannut, mutta nyt sanon osaltani kiitos ja hei. Menee vähän mauttomaksi....

Vierailija (Ei varmistettu)

No, lähde ihmeessä, jos mieli tekee, omilla rahoillasi tietenkin!

Tuuliatei (Ei varmistettu)

Huh-heijaa edellinen kommentti. Juu, kyllä on joskus käynyt mielessä, että yksinkin voisi matkustaa. Toisaalta miehen kanssa kaksistaan mukavampi, turvallisempi. Myös kiva kun on seuraa..ehkä sitten "vanhempana" yksin.

Adalmina's Secret (Ei varmistettu) http://anna.fi/adalminas-secret/

Suosittelen ehdottomasti lähtemään matkalle yksin! Siinä pääsee aivan erilailla tutustumaan matkakohteeseen - ja ehkä hieman myös itseensä. :)

Asikaine
Asikaine

Suosittelen! Yksin reissatessa tutustuu usein itseensä sekä muihin matkaajiin tai paikallisiin helpommin :)

Kommentoi