Loman yksinkertaisuuden ihanuus

Ymmärrän olevani lomalla, kun huomaan laskevani kuinka monta kertaa pool boy kiertää uima-altaan ympäri. Tiedän jo tarkan ajan milloin hän lähtee lounaalle ja milloin hän istuu ruskeaan muovituoliinsa. Vilkuilen mitä kirjoja vierustoverini lukevat ja fiilistelen, kun aamulenkeillä ei tarvitse välittää räntäsateesta tai siitä onko vaarana liukastua. Ajatukset ovat yksinkertaisia ja kepeitä.

Lämpimät terveiset Teneriffalta, täällä on niin kaunista ja erityisen ihastunut olen täällä vallitsevaan kasvillisuuteen ja mustiin jylhiin kallioihin. Kaktusfanina en voi muuta kuin ihastella tätä karua aavikkoa, luonto toki muuttuu vehreämmäksi saaren pohjoisemmissa osissa. Tämä on varmasti kasvitieteilijöiden ja -harrastajien lempipaikkoja.

Tämä reissu tuli melko yllättävä ja tälle reissulle tulikin ihania seuralaisia. Sain viime hetkilllä isosiskoni ja siskontyttöni mukaani ja vanhempani olivatkin täällä jo valmiina. Asutaan vanhempieni asunnolla täällä ja nautitaan pitkästä aikaa lomatunnelmasta. Minusta tuntuu, että meidän perhe on sen ansainnut syksyn koettelemusten jälkeen ja on erityisen ihanaa viettää aikaa täällä yhdessä koossa. Ollaan jo ehditty nauraa ihan kippurassa erikoisia tilannekoomisia asioita missä milloinkin.

Joskus maisemanvaihdos tuo kaivattua lähinäköisyyttä vallitsevaan elämäntilanteeseen. Tarkoitan ehkä eniten sitä hetkeä kun ulkomailta palaa kotiin tuttuihin ympyröihin. Jos teitä siellä harmittaa kylmyys ja harmaus, pyydän, että ottakaa hetki kännykkä tai tietokone sivuun ja katselkaa ympärillenne. Miten ihania ihmisiä kenties vierellänne onkaan. Kuinka onnekkaita olette, että olette matkallanne päässeet siihen pisteeseen. Miten hyvin asiat kuitenkin loppujen lopuksi järjestyvät, minä tiedän.

perhe matkat paivan-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *