Loppukesää terassilla

Coco Sweet Dreams

Meidän kakkosolohuone ilta-auringossa.

En malta odottaa ensi kevättä, kun aurinko alkaa taas paistamaan lämpimästi ja terassi saadaan uudelleen käyttöön. Ensi vuonna me varmaan hommataan kalusteita terassille, nyt mennään tällä sekalaisella kokoonpanolla. Hay Hee nojatuolit menevät pian takaisin takkahuoneeseen ja pöytä takaisin tytön huoneeseen piirustuspöydäksi.

Pientä syyssiivousta ajattelin ensi viikonlopuksi. Talveksi pitäisi istuttaa jotain kestävää kasvia ruukkuhin, havua tai tuijaa ehkäpä. Pariin ruukkuun istutan kukkasipuleita tiheään ja odotan suurta tulppaanisatoa kevääksi. Puutarhaohjelmassa istutettiin isoon ruukkuun sipuleita ihan kiinni toisiinsa, niin meinaan minäkin.

Toy-tuolit varmaan jäävät ulos, niihin on ihan kiva istahtaa saunasta jäähylle, pehmusteiden kanssa tietty. Ja lyhtyjä, niitä pitää olla paljon!

Täytyy napata lisäkuvia syysterdestä sitten taas.

Ihanaa viikkoa!

Kommentit

Taina L.

kiitos inspiraatiosta! Syyssiivouksen aloitan minäkin, tänään. Ja tuo sipulit ruukkuun- idea pitää toteuttaa.

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos kommentista. :) Mun siivousrupeama alkaa vasta viikonloppuna, vähän viiniä ja musiikkia, siitä se lähtee. Mä innolla odotan millainen sato me saadaan sipuleista aikaan! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei. Itse laitoin viime syksynä ruukkuihin. Keväällä niissä oli vaan tyhjää. Kuulemma jäätyvät helposti talven aikana ruukuissa. Ruukut pitäisi säilyttää paikassa missä lämpoötila lähellä nollaa. Ei ulkona.
Emma

Coco
Coco Sweet Dreams

Ahaa, hyvä tietää! Miten muuten sipulit sitten maassa... maakin on ihan umpijäässä ja sipulit siellä... mun logiikka ei hiffaa. :)

Poletti (Ei varmistettu)

Hyvä idea tuo tulppaanit ruukussa ja kiitos vinkistä hänelle joka vinkkasi ruukkujen oikeasta säilytyslämpötilasta. :)

Itse laitoin tänä kesänä (vai onko se jo viimekesä?) liljojen mukulat ruukkuihin kasvamaan ja tykkäsin siitä tosi paljon. Ensi kesänä meillä onkin kesäkukkina vain liljoja ruukuissa. Täytyy vain toivoa, ettei liljakukko iske! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Liljat on ihania, kiitos tästäkin vinkistä!

vesimies (Ei varmistettu)

Moi coco!
Mitä sarjaa on noi sun valkoiset terassin tuolit?
Tommoset vois hankkia ensi kesänä omalle terassille.

Kaunista syksyä !

Coco
Coco Sweet Dreams

Moikka vesimies! :)

Pöydän äärellä on valkoiset Hay:n Hee tuolit, niitä vastapäätä Kartellin Toy-tuolit. Nojatuoleina on mustat Hay:n Hee Loungechair. Mä voisin vaikka myydä sulle noi valkoiset Hay Hee tuolit, me kun ajateltiin ostaa Vitran Panton-tuolit terassille. Innostuttiin niistä, kun meillä oli sen tyyliset lainassa designvuokraamolta.

Kiitos samoin!

Annika! (Ei varmistettu)

Pahoittelut, että kyselen asiaa tämän postauksen yhteydessä, mutta kun en millään löydä kirjoitustasi sellaisesta beigestä kankaisesta "muistitaulusta", jossa menee valkoiset nauhat ristiin. Luulen muistelevani, että olet sellaisesta joskus kirjoittanut, mutta en osaa hakea sitä oikeilla sanoilla täältä tai guugelista. :)

Haluaisin sellaisen kotiini, mutta en tiedä mistä hakea. Auttakaa ihmistä hädässä. ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Tottakai autetaan. Muistitaulu on Gauhar shopista, sain valita heiltä sellaisen aikoinaan blogin kautta. Eli www.gauharshop.com <--tuolta löytyy Notice board -nimellä.:)

Annika! (Ei varmistettu)

Oi joi! Kiitos. :)

Monamona (Ei varmistettu)

Mitä kasveja sulla on noissa ruukuissa? Mulla on tuota samaa "heinää", mitä sulla on pienemmissä ruukuissa, mutten muista sen nimeä ja haluaisin sitä lisää :) Myös tuon isomman ruukun kasvin nimi kiinnostaisi?

Coco
Coco Sweet Dreams

Moikka,

Viiruhelpi -nimistä kasvia on harmaissa ruukuissa, leviää muuten tosi paljon, se on mun lempikasvi just nyt. Valkoisessa ruukussa on liljapuu, ostettu Plantagenista.

Kommentoi