Luksusasunto Helsingissä

Viime viikolla kävin moikkaamassa ystävääni Caritaa hänen väliaikaisessa kodissaan ja halusin ehdottomasti jakaa nämä kauniit vaikkakin tosi nopeasti otetut kännykkäkuvat tästä upeasta arvoasunnosta.

Tätä Helsinki Lux asuntoa vuokraa Koti Helsinki ja miten ihanasti asunto saunaosastoineen onkaan remontoitu. En voi kuvitellakaan miten ihania kaikki muutkin asunnot ovat! Olen onnekas, kun pääsen näin upeisiin kohteisiin vierailemaan, ihanat kodit antavat innostusta laittaa myös omaa kotia.

Asunnon ehkä kaunein tila löytyi yläkerrasta, kattoikkunan alla komeileva kylpyamme.

Kalanruotoparkettia on nähty jo pitkään, mutta se ei klassisuudellaan kyllästytä ollenkaan ja sopii niin täydellisesti tälläiseen vanhan talon asuntoon. Kuin se olisi ollut siellä aina.

Alakerran saunaosasto on remontoitu tyylikäästi. Itsekin laittaisin saman sävyistä laattaa niin lattiaan kuin seinäänkin.

Keittiö oli harmaa sävyltään, kauniisti kullansävyllä piristetty. Minulla onkin tehtävälistalla saattaa oma keittiö loppuun. Se tulee olemaan sävyiltään valkoista ja metallia.

Upea pakopaikka muuttokaaoksesta Caritalla. En malta odottaa miten kaunis koti hänelle tuleekaan. Lämmin kiitos, kun pääsin vierailemaan ihana ystäväiseni! Kannattaa katsoa lisäkuvat tästä kodista hänen postauksestaan.

koti sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *