Lukunurkassa

Coco Sweet Dreams

 

Olen löytänyt paikkani takkahuoneen syvennyksestä. Muuri lämpenee takan lämmöstä ja varsinkin kylmällä ilmalla, raskaan päivän jälkeen ei ole parempaa paikkaa. Lukea kirjaa ja olla vaan.

Sain taas näköni takaisin, kun Specsavers lahjoitti minulle blogin kautta tanskalaisen Bruuns Bazaarin suunnittelemat kehykset. Kävin valitsemassa mieluiset Allure-kehykset uudesta mallistosta ja en voisi olla tyytyväisempi valintaani. Minulla on vähän hajataittoa ja miinusta, hämmästyin miten kirkkaasti näen taas ihan pienetkin (ne harvat) lehdet puissa, näitä laseja on ihan hyvä pitää. Haaveilen jo useammista kehyksistä erilaisiin tilanteisiin ja fiiliksiin. Kuulette näistä laseista vielä myöhemmin -  jotain arvontaakin ois tulossa.

/my new Bruuns Bazaar glasses from Specsavers. 

Kommentit

Annnsofi (Ei varmistettu)

Kuin ihana :) olis kiva nähdä että millainen sohva ja olohuone teillä on! Meillä sohva menossa vaihtoon ja tarvis inspistä!

Coco
Coco Sweet Dreams

Meidän olohuone on ihan "kauhee". Siis liian iso sohva, tv-taso ja kaikki. Nyt me mennään niillä vanhoilla kalusteilla ja kerätään varoja uusin hankintoihin. Sen takia olohuoneesta ei ole jutun juttua. Olen huomannut, että kun antaa ajan vaan kulua, niin kaikki loksahtaa paikoilleen - minun ajatukset ovat vaihtuneet jo tosi tiuhaan sohvan yms suhteen. Nyt ajatukseni on valkoisessa nahkasohvassa ja se nahka saisi ajanmyötä kauniisti patinoitua... lisäksi haluan, että tilassa on edes vähän jotain 70-luvun henkeä, kun sen aikakauden talossa asutaan. Olisi se sitten pörröinen villamatto tai jotain muuta. Selaan usein sisustusinspistä sanoilla mid century modern homes/interior/garden jne...

Mikko_ (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/

Ihana nurkkaus ja mahtava kirja! ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä en ole vielä päässyt kirjan sisälle, vaan selannut vaan. Loistavaa kuulla, että on mahtava!

Olisi muuten kiva taas nähdä pitkästä aikaa! :)

MS (Ei varmistettu) http://aboutmissordinary.blogspot.fi/

Ihanan lämpimän näköinen lukunurkka! Miunkin viluvarpaat tarkenisi tuollaisessa :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, toi on lempipaikka. Jotenkin tossa nurkassa saa olla ihan rauhassa...

Sanna / Inspired by love (Ei varmistettu) http://interiordesignerinspiredbylove.blogspot.fi/

Voi mikä ihana kolo! <3 Rakastan teidän tota tiiliseinää ja sellainen löytyy täältäkin. :)

Kommentoi