Luottoasu

Coco Sweet Dreams

 

RRRrrrakastan liehulahkeita.

Keväät ykkösasuni on maailman yksinkertaisin ja tässä kokoonpanossa voisi elää päivästä toiseen. Omistan valitettavan lyhyet jalat, joten korkokengät ovat jalkojeni parhaimmat kaverit. Valkoinen t-paita on ikisuosikki ja se päällä kelpaa tepastella päivätöistä suoraan iltarientoihin. Liehulahkeiset housut ovat &Other Storiesin.

Saattaapi olla, että myin vanhat silmälasini lukijalleni ja nyt yllätykseksi löysin uudet Glitteristä, ihastuin malliin ensi näkemältä. Täytynee vaihtaa linssit optikolla minulle sopiviksi ja ehkä innostun ostamaan vielä varalasit. Ihannetapauksessa olisi mukavaa omistaa useammat silmälasit ja vaihdella niitä fiiliksen mukaan. Muutenkin asusteilla voi pelata mielin määrin, kun asu on simppeli. 

"Document the moments you feel most in love with yourself - what you're wearing, who you're around, what you're doing. Recreate and repeat."

 

Kommentit

Meri80 (Ei varmistettu)

Oi että, tosi ihana asu! Valkoinen t-paita on myös minun ikisuosikki :) En vain meinaa löytää mistään hyvää valkoista t-paitaa, josta ei näkyisi läpi... Vinkkejä! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä olen löytänyt H&M:sta. Ja itseasissa mun mielestä on ihan ok, että t-paidasta näkyy vähän läpi.... riippuu tietysti paikasta. Töihin nyt ei tietenkään.  

Toinen kiva merkki t-paitojen suhteen on Selected Femme tai Samsoe & Samsoe. 

Reetta V. (Ei varmistettu)

Aivan ihana sitaatti lopussa ja tykkään hulluna myös asusta!

Coco
Coco Sweet Dreams

Hihi, kiva kuulla. <3

Mary. M. (Ei varmistettu)

Heippa! Juuri tuollaisia housuja olen etsinyt! Mikä on malli tarkalleen? :-) Kiitos jo etukäteen!

Kommentoi