Maailman nopein ja hienoin syntymäpäiväkakku

Coco Sweet Dreams

Ok.

Ei ehkä hienoin tai nopeinkaan, mutta halusin silti vinkata tästä kakusta, jonka tein tänään pojan synttäreille. Sukulaiset olivat käymässä ja halusin tarjota suuren kakun suurelle suvulle.

Kakku onnistui vieraiden mielestä todella hyvin, siitä tuli raikas ja kaunis. Kiireet ovat valitettavasti täysin varastaneet aikani, joten ostin pohjat valmiina. Käytännössä lisäsin vain täytteet ja vispasin kerman rahkan kera tänään aamutuimaan.

Kerros kerrokselta kakkuun tuli kermavaahtorahkatäytettä, kirsikkahilloa, banaania, pakastemustikoita ja pakastevadelmia. Päällimmäiseksi sivelin loput kermavaahtorahkaseoksesta ja laitoin päälle suuren keon pensasmustikoita ja mansikkaviipaleita.

Tässä kakussa ei missään säästelty, täytettä tulee laittaa runsaasti, jotta marjojen raikkaus ja maukkaus pääsee oikeuksiin. Pensasmustikoita ostin kolme rasiaa ja kippasin lähes kaiken kakun päälle. Mansikoiden tulee olla mahdollisimman isoja, jotta päällisestä tulee näyttävä. Sekaan voi laittaa mintunlehtiä.

Piece on cake, sanoisin!

Upeeta viikkoa! 

x

 

Kommentit

Betina / STELLAR (Ei varmistettu) http://www.stellarstories.fi

WOW!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos ihana Betina! <3

MariiaS (Ei varmistettu)

Ahhh, upea!!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos, oli myös hirmuisen hyvää. <3

silja sofia (Ei varmistettu) http://siljasofia.blogspot.fi

Nam!! Tulee ihan kesä mieleen :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Tulis jo kesä! :)

Jiga
Life as we own it

No on kyllä upean näköinen. Selkeesti yksinkertaisuus on kaunista!

I M S (Ei varmistettu)

Hieno.

Mä tein samalla ronskilla otteella tyttären 5-vuotiskakun. Kerma-(vanilja)rahkakuorrutusta päälle ja noin 2-3 purkkia hempeitä strösseleitä koristeeksi. Oli hauska, kun koko kakku oli peitetty niillä. Mä laitoin täytteeksi pakastemansikoita ja banaania. Oli todella raikas kakku, ei yhtään äklömakea viritelmä. Ja ipana rakasti sitä ja koko synttäreitään. Pohjan mä tein itse, mutta ihan hyvin toimivat myös kaupasta ostetut.
Aurinkoista viikkoa!

EricaK
EricaK

Voi miten kaunis siitä tuli! :)

Kommentoi