@ Makkaratehdas

Coco Sweet Dreams

 

Viikonloppuna duunailin kivan projektin kimpussa. Kuvasin ja stailasin kevyesti Makkaratehtaan pari asuntoa. Tässä muutamia fiiliskuvia reissulta. Somistuksen pidin mahdollisimman simppelinä, sillä halusin itse tilan esille ja kuvata sen vähän galleriamaisena. Tunnelma vanhassa talossa oli ihan huikea! Kontiksi naamioitu kylppäri oli muuten nerokas keksintö ja todellakin antaa särmää asunnolle.

Rakastan tälläisiä keikkoja, ovat toki raskaita, mutta tykkään työskennellä yksin - niin rauhallista, eikä mitään kiirettä. Somistusta varten nappasin kotoa muutamia juttuja. Lainasin tekstiilejä, pientavaraa ja tuolin Sisustuksen Koodista. Kukat sain Kukka Fiorilta. Kiitos kaikille!

Makkaratehdas sisältää kaksi asuntoa, tässä siis niistä ensimmäinen. Toisen esittelen tuonnempana.

/old apartment in Turku

 

 

Kommentit

Sanni/SEES (Ei varmistettu) http://seesbysanni.blogspot.fi

Hyvältä näyttää! Go girl!! Siellä on precis samanlainen lasipöytä kuin meilläkin. I love it! Meidän toki on tällä hetkellä Helsingin-evakossa miehen veljen luona. En oikein kehtaa sanoa että nyt vähän niinkuin ottaisin sen takas... :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Jee, kiitos! Mä mietinkin, että missä olen nähnyt pöydän ennen...sun kuvissa tietenkin. Ihana! Sulla on ollut Sanni niin kivoja sisustusjuttuja blogissa, innolla seuraan. Terkkuja! :)

Reetta V. (Ei varmistettu) http://reettavee.com

Onpa kaunis asunto & kiva stailaus!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos Reetta. Asunto oli ihan huikea! <3

Coco
Coco Sweet Dreams

<3

Maija/Pihkala (Ei varmistettu) http://talopihkala.blogspot.fi/

Hyvältä näyttää, vitsit tuo tila on kyllä hieno! Ihan mieletön valo ja ihania väripilkahduksia siellä täällä.

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, valoa riitti yllin kyllin. Tosi kivasti saneerattu kohde, oli saatu vanhaa esille, mutta kuitenkin remontoitu paljon.

Meli__ (Ei varmistettu)

Hei vau, näyttää upealta! Hienoja kuvia ja hieno tila!

Hay (Ei varmistettu)

Hei, huikea tosiaan tuo kontissa oleva kylpyhuone !! Jos toisessa kohteessa samanlainen, niin olisin kyllä kiinnostunut kuvista. T. Hay

Kommentoi