Makkaratehdas osa 2

Coco Sweet Dreams

 

Asunto ykkösestä siirryttiin portaita pitkin yläkertaan, jossa sijaitsi toinen asunto. Tämäkin loft-asunto oli kahdessa kerroksessa, tilaa oli ihan älyttömästi. Jätin asunnon mahdollisimman paljaaksi ja keskityin kauniiseen tilaan. Aloin jo fiilistelemään millaista olisi asua keskustassa ja miten paljon valoa riittää valkoisen lattian ansiosta. Keskityin aika paljon kuvaamaan yksityiskohtia sekä materiaaleja ja halusin tuoda näitä esille.

Kuvat puhukoon puolestaan, toivottavasti inspiroidutte!

Ihanaa kun vanhaa rakennusta on kunnostettu ja saatu tehdastilat asuinkäyttöön. Niin moni rakennus Turussa kylmästi puretaan ja tilalle rakennetaan persoonattomia kerrostaloja. Toivottavasti mahdollisimman moni vanha rakennus saisi mahdollisuuden näyttää mihin kaikkeen niistä vielä olisi.

Suuri kiitos Sisustuksen Koodille somistelainoista! Toivottavasti saan tulevaisuudessa lisää näitä projekteja, ovat hirmuisen kivoja.

/Loft inspiration from Turku

 

Kommentit

annaandandyathome
A&A at HoMe

Muuttaisin heti <3

Coco
Coco Sweet Dreams

Sama täällä tai ainakin ottaisin kaupunkiasunnon tästä itselleni. <3

SariM (Ei varmistettu)

Upea asunto! Sulla on niin kiva ja omintakeinen tyyli että olisin mielelläni nähnyt tämänkin asunnon enemmän stailattuna. Sellainen tuli mieleen että, videopostaus joistain sisustus- / stailaus-vinkeistä olisi hauska. Mitä otat tilassa erityisesti huomioon ja miten korostat hyviä puolia, samalla vieden huomiota huonoista jne.

Coco
Coco Sweet Dreams

Tosi kivaa kuulla ja hyvä idea! Sisustusaiheinen postaus onkin ollut jo mielessä. Yksi kiva muutosprojekti on luvassa huhtikuun tienoilla, siitä voisin tehdä myös videon. :) Kivaa!

AnskuK (Ei varmistettu) http://www.peaceandstyle.fi/

Näyttää hienolta! Rakastan tällaisia näkyville jätettyjä tukirakenteita tms. Jos rakentaisin itse talon, joutuisin varmaan tekemään sen hirrestä, jotta saisin tällaisen sisustuselementin :D

www.peaceandstyle.fi

Coco
Coco Sweet Dreams

Sama täällä! Minäkin haaveilen rakentamisesta ja jättäisin näkyville ns. tehdastyylisiä juttuja... teräspalkkeja jne.

retromoderni (Ei varmistettu) http://retromoderni.blogspot.fi/

Loftiin kun joskus pääsisi muuttamaan.

Coco
Coco Sweet Dreams

Minun ensimmäinen asunto oli loft. Siinä oli hyvät ja huonot puolensa, niinkuin aina kun asunto on kahdessa tasossa. Meidän makkari oli ylhäällä ja se oli kivaa - ei tarvinnut pedata sänkyä aina niin vimosen päälle. Kesällä ylhäällä oli helteistä.

Vilja @ muotoseikka\ (Ei varmistettu) http://muotoseikka.blogspot.fi/

Auts, miten upea kaikessa teollisessa rosoisuudessaan. Huh! Pääsisipä josku käymään tuolla. Hienoa vanhan säilyttämistä.

Emmi L. (Ei varmistettu)

Miksei Suomessa ole enempää tuollaisia vanhoja ja persoonallisia asuntoja? Toisin sanoen, toi on aivan täydellinen!

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

moi&elisabeth (Ei varmistettu) http://moietelisabeth.com

Oi miten ihanat korkeat tilat! Loft olisi unelma. &lt;3
http://moietelisabeth.com

Kommentoi