MakuMuistoja
Kaupallinen yhteistyö: HK Rypsiporsas
Ehkä on sanomattakin selvää, että thaimaan safka oli täydellistä!
Julkaisin aiemmin reseptikilpailun yhteistyössä HK:n kanssa. Voittajaksi valikoitui nimimerkki TB ja tässä hänen reseptinsä, jossa käytin HK:n maustamatonta rypsiporsasta. Muokkasin alkuperäistä reseptiä hieman lisäämällä siihen muutaman lisukkeen*, joita bongailin lomareissuni ruuista.
Hapanimelää possua:
Porsaanlihaa suikaleina (marinoi suikaleet soijakastikkeessa ja omenamehussa)
Paprikaa
Sipulia
Valkosipulia
Tuoretta ananasta
Ohkaisia siivuja luomuinkivääriä ja porkkanaa*
Kastikepohjaan:
Omenaviinietikkaa
Soijakastiketta
Omenamehua
Tuorepuristettua ananasmehua
Suikaloidaan vihannekset ja paistetaan lihan kanssa. Sekoita kastikeainekset keskenään ja lisää pannulle. Anna hautua hiljalleen niin pitkään kuin maltat odottaa. Määrät voi päättää oman maun mukaan ja sekaan voi laittaa mitä milloinkin. Tarjoillaan riisin tai nuudelin kanssa.