MakuMuistoja

image.jpeg

image.jpeg

Kaupallinen yhteistyö: HK Rypsiporsas

Ehkä on sanomattakin selvää, että thaimaan safka oli täydellistä!

Julkaisin aiemmin reseptikilpailun yhteistyössä HK:n kanssa. Voittajaksi valikoitui nimimerkki TB ja tässä hänen reseptinsä, jossa käytin HK:n maustamatonta rypsiporsasta. Muokkasin alkuperäistä reseptiä hieman lisäämällä siihen muutaman lisukkeen*, joita bongailin lomareissuni ruuista. 

Hapanimelää possua:

Porsaanlihaa suikaleina (marinoi suikaleet soijakastikkeessa ja omenamehussa)

Paprikaa

Sipulia

Valkosipulia

Tuoretta ananasta

Ohkaisia siivuja luomuinkivääriä ja porkkanaa*

Kastikepohjaan:

Omenaviinietikkaa

Soijakastiketta

Omenamehua

Tuorepuristettua ananasmehua

Suikaloidaan vihannekset ja paistetaan lihan kanssa. Sekoita kastikeainekset keskenään ja lisää pannulle. Anna hautua hiljalleen niin pitkään kuin maltat odottaa. Määrät voi päättää oman maun mukaan ja sekaan voi laittaa mitä milloinkin. Tarjoillaan riisin tai nuudelin kanssa. 

 

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.