Makuuhuoneen verhot tuovat kodikkuutta

Coco Sweet Dreams

Yhteistyössä Eurokangas*

Mauri -syysmyrsky pauhaa ulkona ja humisee jännittävästi.

Täällä ollaan vietetty aamua kaikessa rauhassa, eikä kiirettä ole nimeksikään. Aamupala on syöty laiskasti sängyssä kynttilän valossa tätä biisiä kuunnellen. Olen yllättänyt itsenikin ja nykyään aamuni alkaa aina puurolla. Arkisin tuorepuurolla ja näin viikonloppuisin lämpimällä puurolla. Molempiin lisään aina kaardemummaa, melkein kuin korvapuustia söisi. 

Makuuhuoneen verhot ovat olleet täydellinen valinta. Vähän jännitin pidänkö tuosta kylmän harmaasta sävystä, mutta onneksi valitsin sen enkä perinteistä valkoista. Kodin sävyt täydentävät toisiaan ja luovat harmonisen tunnelma. Olen hehkuttanut useasti makuuhuoneen ulko-ovea, se on yksi tämän talon parhaimmista ratkaisuista. Eilen illalla istuin makuuhuoneen kuistilla ystäväni kanssa yömyöhään, ilma oli vielä puolen yön jälkeen erikoisen lämmin.

Makuuhuoneeseen asennettiin italialaisen Motturan valkoinen kisko kattoon, pituutta sillä on 2,7 metriä. Verhokankaaksi valitsin pimennysverhot, Sunbone A100. Vaikka verho on vaalea, pimentää se mielestäni ihan tarpeeksi makuuhuoneen. Olen ollut tähän kokonaisuuteen täysin tyytyväinen. Eurokangas ompeli verhot täydellisesti oikean mittaiseksi, en olisi kuuna päivänä osannut tehdä sitä itse. 

*verhoista saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan

Kommentit

Mirtsu (Ei varmistettu)

Hienolta näyttää! Jääkö kiskon ja seinän väliin millainen rako? Verhokiskot myös harkinnassa, mutta sopiva asennuskohta mietityttää.

anla (Ei varmistettu)

Paljonko kodissasi on neliöitä ja mikä on huonekorkeus? :)
T.rakennuskuumeinen

Kommentoi