Mammatyyleissä nähdään

Coco Sweet Dreams

(kuva lainattu: Magicpoks/Mammatyylit)

Kesä 2014. Oli kuuma, lämpötila hipoi kolmeakymppiä, vaikka aurinko oli ja laskemassa...

Juuri tälläisiä paahteisia kesäiltoja Turussa kaipaan eniten. Olen kyllä viihtynyt täällä maalla varsin hyvin, enkä tiedä mitä tekisin ilman rakasta puutarhaani, jonne istutin juuri miljoona erikoista ja arvokasta kukkasipulia, olen nyt melkein pennitön. Ikävöin kuitenkin välillä keskustaelämää, pidän sen sykkeestä ja energiasta. Välillä tuntuu, että cityelämän keskellä on enemmän elossa. Rakastin erityisesti kesäiltoja kaupungikodissa, kun ikkuna oli auki ja sieltä kuului liikenteen tasainen hurina. Onneksi keskustaan on ihan lyhyt matka ja sinne voi hurauttaa vaikka tilataksilla, kuten me ja ystäväperheemme teimme viime heinäkuussa. Onpas ikävä.

Rakas sydänkäpyseni Magicpoksin Maj pitää raikasta ja hyväntuulista Mammatyyli palstaa, josta haluan teillekin vinkata. Mammatyylit ovat muuttaneet nyt tänne ja sieltä pääset selailemaan eri tyylejä. Minä pääsin lasten kanssa kuvauksiin juuri tuona heinäkuun iltana, ihana muisto.

Vielä lopuksi vähän Behind The Scenes settiä, jokilautalta. Tältä tämä mamma useimmiten näyttää:

Voi kesä, 2014. Tulethan yhtä lämpimänä kesä 2015.

Kommentit

Veera | Stockholm by me (Ei varmistettu) http://ellit.fi/muoti-ja-kauneus/stockholm-by-me/

Näinhän se vähän menee, kaikkea ei (valitettavasti!) voi ikinä saada. Mä unelmoin myös puutarhasta (jopa puutarhatöistä), nurmikosta paljaiden varpaiden alla, omakotitalossa asumisesta… sitten taas toisaalta - onko mitään ihanampaa kuin pitää partsin ovea auki ja kuulla lähikadulla ohikiitävän ratikan äänen. Käydä korttelinkulmassa hakemassa tosi hyvää sushia. Käydä kävelyllä ja katsella samalla kauppojen ikkunoita, inspiroitua.

En tiedä. Me ollaan jo kohta 10 vuoden ajan mietitty pitäiskö muuttaa kaupungista pois mutta nyt tuntuu että alkaa olla liian myöhäistä. Ehkä me tehdään päinvastoin kuin kaikki muut eli eläkeläisinä myydään meidän kaupunkikämppä ja muutetaan omakotitaloon? #rebel :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Hehe, #rebel :)

Mä toivoisin omakotitaloasukkaana pidempää kesää. Talvella pihasta ei oikein pysty nauttimaan, toki aina riittää pihatöitä. Kaupungissa on tosi jees olla talvellakin.

Ihanteellista ois kaupunkiasunto plus kunnon (moderni) kesämökki hiekkarantoineen, se ois aikalailla presiis mun juttu. :D

ElizabethRinne
Fashion Poetry

Unelmat. Ne on niitä hetkiä, jolloin pääsee ratsastamaan kesälaitumilla. Tai miksei vaikkapa -40 asteessa hiihtovaatteillakin? ;-D

Coco
Coco Sweet Dreams

Onneks on unelmat. :)

ElizabethRinne
Fashion Poetry

Ämen sille! 

Kommentoi