Marraskuussa kello viisi

Coco Sweet Dreams

Tänään tuli pimeää siinä kello viisi. Siihen aikaan meillä on ihanan rauhallista, lapset pyörivät olohuoneessa, minä olen tekemässä ruokaa tai se on jo uunissa. Sitä odotetaan. Sytytän kynttilöitä, mitä ihminen tekisikään marraskuussa ilman kynttilöitä. Aika usein Pikku Kakkonen pyörii telkussa ja kaupungin äänet hiljenevät. Ikkunan alla ei aja enää niin montaa autoa.

Kesäillat, onhan teitäkin vähän ikävä:

Ensi kesää odotellessa, mutta sitä ennen rauhallisista illoista nauttien.

Heippis!

Kommentit

Susannam (Ei varmistettu)

Jälleen niin kauniit kuvat Coco <3 Rakastan noita "marmorisia" ja tuota kulmikasta tuikkuasi! Mistä olet mahtanut ne hankkia?

Jatta (Ei varmistettu)

Juu, nautitaan ihan tästä pimeästä syksystäkin kynttilöineen.. sillä sieltä se kesä tulee :) ja kohtahan on Joulu lomineen kaikkineen :)

Ihanat tossut jaloissasi!

Kelli (Ei varmistettu) http://morethanlettersbykelli.blogspot.fi

Aivan ihanan tunnelmallisia kuvia :) todellakin tähän aikaan vuodesta kynttilät on ehdottomasti pakolliset, muuten kyllä kaamosmasennus iskee liiankin kovaa :P

Coco
Coco Sweet Dreams

Susannam, kiitos suuresti! Valkoinen pallomainen marmorituikku on lainattu mummilasta, tuon vihreän olen löytänyt kirppikseltä. Kirppikseltä löytyy noita marmorituikkuja tosi paljon, kannattaa vaan mennä katsomaan. Toi kulmikas tuikku on sisustuksen koodista, se on Tom Dixonin, tämä:http://www.lannamobler.se/fi/kynttilanjalat-ja-lyhdyt/tom-dixon-ljushallare-etch-koppar

Jatta, niitä joulun lomia odotellaan täällä jo hurjasti. Ihanaa kun mieskin on kotona. <3

Kelli, jepulis, kynttilät on pakollisia! Kiitti! :)

Cillatar (Ei varmistettu)

Kiva tunnelma kuvissasi! Noi alkuillan hetket koko perheen kesken on superia&lt;3. Onko teillä vielä kuvassa näkyvä vauvan sänky käytössä ja jos on niin missä tilanteissa ( nukkuuko siis päiväunia siinä?). Ihanaa marraskuun jatkoa!

Coco
Coco Sweet Dreams

Cillatar, niin on. :) päiväsänky ei ole enää käytössä, koska vauva jo osaa seisoa ja kiivetä. Täytyy luopua tuosta sängystä pian, vaikka niin ihana onkin. Nyt siinä lepää koristetyynyjä, pehmoleluja ja semmoista...

Vanha sininen (Ei varmistettu)

Hei

Täällä yksi uusvanha lukija ilmoittautuu ja kertoo samalla, että sun blogista, tunnelmista ja kuvista on tullut mulle pukkuhiljaa ihan henkireikä!

Elämäntilanteemme ovat aivan erilaiset, minä kiireinen ja uraputkessa, mutta se vain kasvattaa kiinnostustani herkkää ja kaunista maailmaasi kohtaan. Simply love it.

Erityisesti toivon remontointi- ja sisustusjuttuja. Ja useasti juttuja, näitä ei voi vaan olla liikaa!

Terveisin

Coco
Coco Sweet Dreams

Vanha sininen, olipas piristävää kuulla. Blogi on myös itselleni sellainen henkireikä, myös oma arkeni on aika hektistä kahden vauhtiveikon kanssa. Tämä on sellainen rauhoittumisen paikka. <3

vilma.p
Vilma.P

Kauniita kuvia ja inspiroivia hetkiä. Rupesin seuraamaan vihdoin sun blogia, kun puoli vuotta kävin sinnikkäästi katsomassa ja kurkkimassa sun blogia aina kun muistin. Nyt se on helpompaa, kun vihdoin tajusin painaa seuraa-nappia. ;) Viime aikoina erityisesti sun savityöt ja asetelmat ovat jääneet pyörimään mieleen. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Awww, kiitos Vilma! <3 Vähän sama juttu, mä käyn kans kurkkimassa sun blogia, täytyy myös painaa sitä seuraa-nappulaa.  Toi savikurssi oli ihan mahtis, ihanaa keskittyä siihen omaan työhön. Se on myös sellainen rentoutumisjuttu. 

Kommentoi