Me Naantalissa

Coco Sweet Dreams

Arkistojen kätköihin oli jäänyt heinäkuinen reissu Naantaliin. Me kokkaillaan nykyään vallan kotona, mutta Naantalissa päätettiin, että mennään noin kerran kuussa hienosti ulos syömään, tai vaikka vaan pizzalle. Ajetaan kiertotietä hiljaa ja ihaillaan samalla maisemia.

Kesän ehdoton lempiasuni on ollut puuvillaneule ja farkkushortsit. Hienoina hetkinä yhdistettynä korkokenkiin. Huomasin vasta näitä kuvia katsellessa, että olen pukenut lapseni aikalailla samalla tavalla kuin itseni, eikö totta?

Ehkä maailman sympaattisin paloasema:

Pizzapaikassa oli ihana katto:

Näen tytössäni paljon minua. Jotain samanlaista elettä ja luonnetta on hänessä, plus farkut ja villis.

Kuvittelin, että tässä on laventelipelto:

Sanonpa vaan sen, että ulkona syöminen on ihanaa, erityisesti silloin, kun sitä harrastaa vähän harvemmin. Se tuntuu paljon spesiaalimmalta.

/One sunny day with my family

Kommentit

Senni (Ei varmistettu)

Ihanat pikkuiset! Varsinkin tuo tytön asu on ylisöpö!! :) Haluatko vielä tulevaisuudessa lisää lapsia vai onko lapsilukunne täynnä?

Coco
Coco Sweet Dreams

Niin on. <3 En tiedä tuosta lapsiluvusta, harvoin teen missään jutussa mitään lopullisia päätöskiä, mutta huonetta ei kolmannelle lapselle talostamme löydy. ;)

Annika / valentine's afternoon (Ei varmistettu) http://valentinesafter12.blogspot.fi/

Oon samaa mieltä ulkona syömisestä. Mitä harvemmin sitä harrastaa, sen mukavampaa se on. Itse syön töiden takia joka päivä lounaan eri ravintoloissa, joten iltaisin ja viikonloppuisin tuntuu ihan tylsältä lähteä ulos syömään. Siitä on kadonnut hohto, ja mielummin tekee itse ruokaa.
Pitäisi jollain lailla muuttaa lounasrutiineja sellaiseksi että söisikin töissä aina omia eväitä tms. niin huvittaisi paremmin vapaa-ajalla lähteä ravintolaan aterioimaan! Se on kuitenkin tosi kivaa silloin kun siitä nauttii. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä käyn myös noin kerran viikossa ulkona lounaalla, mutta kartan visusti sellaisia paikkoja, joihin voi mennä vapaa-ajalla istumaan iltaa. Mä olen kasvanut maalla ja me käytiin perheen kesken ehkä kerran puolessa vuodessa kaupungin ravintolassa hienosti syömässä, muistelen niitä hetkiä suurella lämmöllä. Saatiin siskon kanssa valita alkupalat ja mahtavat jälkiruoat joka kerta.

inez (Ei varmistettu)

Hahaa, mä huomaan kans jatkuvasti pukeneeni itselleni &amp; lapselleni saman tyylistä vaatetta päälle ;)

Voi en kestä, miten söpöt nuo pikkuneidin vaatteet :)

Meri1 (Ei varmistettu)

Ihanat vaatteet, teillä kaikilla ;) Ja totta, kun käy harvoin ravintoloissa syömässä niin siellä on mukava käydä :) Itsekin käyn harvoin ulkona syömässä, joskus viikonloppuisin kun haluttaa vähän jotain erikoisempaa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Olette niin samiksia vaatteiden osalta, että ihan hymyilyttää. Kauniita kuvia :) -Jatta

Maria Hakkala

Ihana Naantali! Vaikka asun Turussa ja käyn töissä Naantalissa, eksyn pelottavan harvoin Naantaliin varsinaisesti käymään. Uutta Kiltaa voin suositella ruokapaikkana. Naantali on jotenkin niin ihanasti ihan oma paikkansa, vaikka onkin suuremman Turun kupeessa. Teen taas vakiolupaukseni käydä enemmän Naantalissa, ehkä se pian toteutuu. :)

Kommentoi