Meidän iso kylpyhuone

Coco Sweet Dreams

Koruton, mustanharmaa, luonnollinen, pellavainen - meidän kylpyhuone.

Jalkojen alla lämmittää lattialämmitys ja saunan tuija-puu antaa sopivasti tunnelmaa "karuun" tilaan. Tykkään tosi paljon tuosta laatan mattapinnasta, se näyttää joskus melkein sametilta. Kovin napakasti remonttipölyä on tarttunut pintaan ja laattoja on saanut hinkata useaan otteeseen, vieläkin. Halusin ehdottomasti samaa laattaa lattiaan ja seinään - mosaiikkilaatta tuntui parhaimmalta ja klassiselta valinnalta, haluan tykätä tästä kylppäristä vuosienkin jälkeen. Laatta on Pukkilan mosaiikkia, tätä. Meidän pikkuvessaan tuli samaa laatta, mutta marmorin värisenä

Kylppäri on v i e l ä k i n kesken, saunaan tulee vielä vähän valaistusta ja shampoopulloille sun muille tarvitaan vielä jotain telinettä, ajattelin Vipp:in avohyllyä. Eli kaikenlaista pientä hienosäätöä tarvitaan vielä.

/our renovated bathroom

Kommentit

Maija/Pihkala (Ei varmistettu) http://www.talopihkala.blogspot.fi

Vähän jo odottelinkin tätä postausta. :) Ja aivan ihana kylppäri sieltä tulikin, sopii tosi kauniisti teidän talon henkeen! Mä tykkään myös yhdellä laatalla laatoitetuista tiloista, lopputulos on jotenkin niin kivan klassinen ja ajaton.

Meilläkin on kylppärin lattiassa mattapintainen laatta, ja siitä hinkataan vieläkin niitä jämähtäneitä pölyjä... :D Mutta on se matta kyllä kaunis!

Coco
Coco Sweet Dreams

Jee, kiitos! Mattapinta on niin kiva. <3 onko teidän kylppäristä juttua, mä niin tykkään sun tyylistä! :)

Maija/Pihkala (Ei varmistettu) http://talopihkala.blogspot.fi

Eipä sieltä taida olla mitään järkevää juttua, meidän kylppäri on niin pieni koppi ettei sieltä oikein tahdo saada kunnon kuvia aikaiseksi. :) Täytyy ottaa projektiksi joskus!

Marjo L (Ei varmistettu) http://melkomustavalkoista.blogspot.fi

Näyttää todella, todella hyvältä! Pitääkin laittaa tämä laatta mieleen :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Laatta on ihan mahtava, jokseenkin hankala asentaa,  kun on niin ohutta, täytyy olla suorat ja tosi tasaiset seinät. Mut nätti on. :)

Pipa

Voi, ihana kylppäri, ja tuo laatan ja puun kontrasti, aivan upeaa! :)

Vinkki remonttipölyn poistoon: höyrypesuri. Meillä remonttipöly pestiin pois jopa tavallisilta seiniltä sen avulla!

Coco
Coco Sweet Dreams

Meiltä löytyy sellainen tv-shopin laite, mun mies tilasi aikoinaan ihan intsinä, mutta ei olla silläkään saatu ihan kaikkea pois.

erja / IhmeidenTekijät (Ei varmistettu) http://ihmeidentekijat.blogspot.fi

Näyttää tosi hyvältä :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos Erja! Kyllä tämän kanssa silloin aikoinaan vähän tehtiin töitä. :)

Viivi / Valkoinen Soihtu (Ei varmistettu) http://valkoinensoihtu.blogspot.fi/

Voi miten tyylikäs! Tykkään!!!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos Viivimus! 

tyllerö (Ei varmistettu)

Mielettömän upea! Itsellä kova remonttikuume, mutta sopivaa asuntoa ei tahdo löytyä. :/ mosaiikkilaatoissa mietityttää vaan saumojen puhtaanapito. ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Tummat saumat ainakin antaa paljon anteeksi ja näkyvää likaa ei erota. :)

OKT-asukki (Ei varmistettu)

Rautakaupoissa myydään sellaista laattapesua, jolla ainakin meillä on saatu kaikki ylimääräinen irtoamaan tummasta mattalaatasta. Lisäksi timpuri opasti heti laatoituksen jälkeen, että ensin pitäisi pyyhkiä kuivalla kaikki irtopöly pois ja sitten vasta kostealla, tuntui toimivan.

Coco
Coco Sweet Dreams

Mun täytyy varmaan mennä aineostoksille, olen kuullut myös sellaisesta laatan suoja-aineesta , sitäkin vois kokeilla.

Hitsi, mä en kertakaikkiaan muista miten me tehtiin, veikkaan, että tein siinä virheen, että lähdin pyyhkimään heti kosteella.

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Ihana, itse pidän varsinkin siitä, miten valo tulee koko kylppäriin tuolta yhdeltä seinältä huikean kokoisista ikkunoista!

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, tumma laatta sopii tosi hyvin tuonne, kun luonnonvaloa on niin paljon. Alkuun halusin vaaleat laatat, mutta se ois ehkä tehnyt tilasta liian kylmän juuri tuon luonnonvalon takia...

Vierailija (Ei varmistettu)

OKT -asukki,
Mikä aine on nimeltään millä saa matalta tummalta laatalta kaikki (vaalea) pois? Mä kun olen yrittänyt mielestäni kaikki.. Kalkki on myös hankalaa :(

Coco
Coco Sweet Dreams

Tahdon tietää kans! :)

OKT-asukki (Ei varmistettu)

Se oli Mellerud-merkkinen, muistaakseni Bauhausista ostettiin, tarkoitettu laastijäämien yms puhdistamiseen. Puhdistin sillä ulkoportaiden laattoja, joissa todella karhea pinta. Sisälläkin on isoa tummaa mattalaattaa, silloin en vielä tiennytkään aineesta, jynssäsin vaan ensin karhealla vanhalla froteepyyhkeellä ja mikrokuituliinalla, lopuksi pesu märällä. Mosaiikkilaatassa tulee tietty enemmän laastijäämiä kuin isommassa ja tummassa kaikki näkyy potenssiin sata. Muutenkin tuo raksasiivous on aivan toista kuin normaali viikkosiivous. Luojan kiitos vuosikorjauksetkin ovat takana päin. Olin aivan riekaleina, kun kivitalon kuivumisesta aiheutuneita halkeamia korjattiin ja hiontapölyä tuli silti, vaikka timpurilla oli koko ajan imuri käytössä. Se pöly on niin ällöttävää, yäk.

Sissi/ BCLS (Ei varmistettu) http://bohemianchiclifestyle.com

Se pöly ei ihan heti taida lähteä jos olet ehtinyt kostealla pyyhkiä.

Ei ole kolkko eikä koruton vaan ihanan näköinen:)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos!

Koruttomasti oikeastaan pidänkin. :) mä olen varmaan tehnyt virheen ja pyyhkinyt laattoja heti kosteella... En muista enää ihan varmaksi...

Laatta (Ei varmistettu)

Remonttiajan pöly/saumalaastijämät saa laatan pinnasta ainoastaan happopesulla (Fila, Deterdek). Laatan pintaan jää asennusvaiheessa saumalaastista "härmä", joka kerää kaiken muun lian siihen kiinni. Tummassa laatassa näkyvä kalkki taas lähtee sille tarkoitetulla kalkinpoistopesuaineella. ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kaunista! Tosin hieman häiritsee se, että mosaiikkilaattojen "matot" erottuvat ainakin seinässä.

Anne Malia (Ei varmistettu) http://muotimielessa.blogspot.fi/

Aivan täydellisen ihana kertakaikkiaan!

Meillä on joskus ollut tuota samaa laattaa kylppärin lattiassa, sellaisena khakiin taittavana tummanharmaana. Ja valitettavasti sitä ei laitettu tarpeeksi hyvin, joten lattiasta tuli aivan hirveä, siis järkky. Vielä kun siinä oli tumma sauma, oli soppa valmis. Itkin katkerasti sitä laattavalintaa, kylppäri oli muuten superkaunis; valkoiset seinät, tammikaapisto, marmoritaso, volan seinästä tuleva hana...oi. Mutta se lattia oli katastrofen.

Onneksi teillä laatat toimivat ja asennus on sujunut hyvin. Tässä esimerkki miten kaunista tulee kun vaan malttaa tehdä työn hyvin vaativan laatan kanssa.

Cass (Ei varmistettu)

Kuka teille on tämän remontin toteuttanut? Upeaa jälkeä!

Coco
Coco Sweet Dreams

Heippa, voit laittaa mulle sähköpostia niin kerron lisää. :)

Marsu_F (Ei varmistettu)

Aivan ihana kylpyhuone! Ja puun sävy ja laatta sopivat todella hyvin yhteen. Olen itsekin harkinnut mosaiikkia suurina pintoina kylppäriin, mutta arveluttaa kuinka lika näkyy saumoissa, joita on kuitenkin paljon? Epäilen etten jaksaisi jynssätä laattojen saumoja niin paljon kuin ne vaatisivat.

VIIRU.P (Ei varmistettu)

Ihana toi kylppäri voisin ottaa heti!!! Ihan mielenkiinnosta onko teillä tossa ikkunassa joku näkö este vai paistaako se suoraan esim autotielle?
Mistä muuten olet hankkinut tai ne sun vanhemmat sellaisen ison marmorin palasen ja paljoko maksoi??? Mitä näytit keittiöstä??
Tällainen postaus pyyntö mua kiinnostais teidän olohuone kans voisitko kuvata senkin oikein isolla linssillä et näkis sohvaa myöten kokonaisuuden ???
: )

Coco
Coco Sweet Dreams

Ei ole ikkunoissa mitään estettä, ainakaan vielä. Alunperin oli sellaista rimotusta, mutta haluttiin uusia se... Mutta ei tuosta näy mitenkään "kriittisesti" sisään... Esim minua ei näe kukaan, olen niin lyhyt. :)

Sauma-aineen väri? (Ei varmistettu)

Minkä värin valitsitte tuohon sauma-aineeseen, ja miten se on toiminut, onko pysynyt puhtaana?

Coco
Coco Sweet Dreams

Musta se on ja ei siinä tosiaan mikään näy, kun on tumma. Ihan musta musta se ei ole, mutta tietääkseni markkinoilla ei edes ole ihan täysin mustaa?

vierailija (Ei varmistettu)

Kylpyhuoneenne on tosi ihana, hipoo täydellistä! Oletteko jo hankkineet shampoohyllyt? Mielestäni tosi vaikea löytää tyylikästä ja toimivaa ratkaisua..

Coco
Coco Sweet Dreams

Ei oo vielä löytynyt... tai ne VIP:in hyllyt on tähän mennessä ainoot, jotka kelpuuttaisin. Muistan myös nähneeni jonkun italialaisen valmistajan suihkuhyllyn - sellainen musta pitkulainen, vähän laatikkomainen... täytyy googlettaa.

Coco
Coco Sweet Dreams

Tämä se oli, mutta mitenköhän kestää vettä...? http://www.agapedesign.it/en/products/562-sen

vierailja (Ei varmistettu)

Kiitos, tuohan näyttää hyvältä! Googletessa ajauduin näille sivuille: http://www.architonic.com/pmpro/shelves-bathroom-accessories-sanitarywar... ja sieltähän näyttäisi löytyvän muitakin varteenotettavia vaihtoehtoja. Hinnat ja saatavuus Suomeen saattaa olla sitten eri juttu...

Kommentoi