Meidän taloa rautalankana

Coco Sweet Dreams

Meillä on ikivanhat arkkitehdin julkkaripiirustukset kodistamme. Tässä toinen puoli talostamme. Piirustus ei ihan vastaa kaikelta osin todellisuutta, mutta antaa vähän osviittaa talon arkkitehtuurista josta tykkään. Pidän niin kovin tuosta talon minimalistisesta ilmeestä. Meidän oma pikku Mid-Century Modern Home.

Olen tosi innoissani suurista ikkunoista jotka antavat vaikutelman että olohuone jatkuu (ensi kesänä tulevalle) terassille ja puutarhaan.

Sisätilan remontti etenee pikku hiljaa, voin laittaa tulevalla viikolla vähän tilannekuvaa!

Kuullaan taas!

Kommentit

Jatta (Ei varmistettu)

Hienolta näytää ja on juurikin tyyliäsi. Talonne tuo mieleen hyvinkin Japanilaistyylisen rakennuksen sen pelkistetyn tyylikään olemuksen takia. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Jatta, en ole ajatellutkaan että japanilaistyylinen, mutta pitää paikkaansa. Olen niin pelkistetyn tyylin ystävä. Kiitti!

VIIRU (Ei varmistettu)

ihanan näköinen meilläkin on tasa katto koti ainut miinus on se et talvella kerääntyy lunta talon katolle ja se täytyy hankkia sieltä pois. Ihana
minimalistinen, miten on meinaatteko maalata talon ulkopuolenki ja
mitäs väriä olette ajatelleet niin seinille kuin ikkunoille. vai oliko
se tiiltä se teidän talo en muista? mutta varmasti ihana!!!!

Coco
Coco Sweet Dreams

Viiru, ei me tehdä talon ulkokuorelle ainakaan tänä vuonna mitään kovin ihmeellistä. Tasakattoiset kodit ovat mun mieleen, pidän kovin sellaisista laatikkomaisista kodeista. Vaatii tosin huoltoa aika paljon, nyt ollaan harjattu tuhansia neulasia pois jne...

Salla A. (Ei varmistettu)

Laita ihmeessä kuvia! Mutta jos saa toivoa... niin laita ihan kunnon kuvia, ne jossa näkyy joku kaakelin kulma tai laudan pää tai lattialistan luoma varjo ei kerro meille lukijoille mitään. Nykyään tuntuu olevan muodikasta kuvata salaperäisesti ja vain vähän vihjaillen, mutta lukija ei kyllä saa niistä postauksista mitään irti:/

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen täysin samaa mieltä Sallan kanssa! :)

Tiina

Coco
Coco Sweet Dreams

Salla ja Tiina, en halua laittaa talon ulkopuolesta oikein mitään kunnon kuvaa. En ainakaan siitä puolesta joka näkyy tielle päin. Tulevasta terassista laitan varmasti kuvaa sitten kun se on valmis ja se onkin sisäpihalla. Minulla on aika vilkas mielikuvitus ja pelkään että joku hämärämies jotenkin tunnistaa meidän kodin jne. Varsinkin jos vietän joskus pimeitä iltoja yksin talossa, en halua että koko talo loistaa netissä kaikkien nähtävillä, ehkä ymmärrätte?

Kommentoi