Meidän vanha keittiö

Coco Sweet Dreams

(kuva Martti Järvi)

Ajattelin esitellä teille meidän vanhan keittiön, kun löysin muutamia kuvia. Keittiö oli niin ikään mustavalkoinen. Se ostettiin vuonna 2007  osittain Ikeasta ja me oltiin laatuun loppuun saakka tosi tyytyväisiä. Ei siinä ollut mitään vikaa. Kiiltävä pinta oli ehkä ainut juttu johon sitten kyllästyin loppua kohden, mutta muuten tosi kiva se oli. Musta kivitaso tilattiin ja teetettiin Taivassalossa ja välilasi tilattiin Kaunelta. Lasi oli maalattu toiselta puolelta valkoiseksi ja se liimattiin sitten seinään. Äärimmäisen helppo pitää puhtaana, nyt meillä on täällä vuokrakodissa perus laattaa väliseinässä ja niitä saumoja on paljon vaikeampi hinkata puhtaaksi.

Nyt viime aikoina on ollut vähän ikävä vanhaa kotia. Jotenkin tämä väliaikainen vuokrakoti ei vaan tunnu omalta, eihän se olekaan. Olen myös aika monet kerrat meinannut ajaa vanhaan osoitteeseen. Se oli kiva koti, mutta kaikkea aikansa. Uusia tuulia pitää tulla.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Missä ihmeessä te olette säilyttäneet astiat, kattilat, sun muut ruokailuun ja ruuan laittoon liittyvät tavarat?

Coco
Coco Sweet Dreams

Niin juu, kuvista ei näe että toisellakin puolella on kaappeja. Meillä oli paljon säilytystilaa tuossa keittiössä. :)

Jonanna (Ei varmistettu)

Aivan ihana keittiö! Niin yksinkertainen ja tyylikäs, juuri omaan makuuni sopiva :) Ja nuo taustalla näkyvät rappuset, ah!

Vierailija (Ei varmistettu)

No huh, mä jo ajattelin että on minimalismi huipussaan :) Siis tuosta säilytystilasta puhun.

Coco
Coco Sweet Dreams

Jonanna, Kiitos! :)

Vierailija, mä silloin haaveilin että keittiössä ei olisi ollenkaan yläkaappejä, mutta kyllä niitä sitten piti laittaa - mies herätti todellisuuteen. ;) Tulikin mieleen että pitäisi vähän karsia astioita -yhdenmukaistaa ja luopua sellaisista mitä ei olla käytetty...

MiMar (Ei varmistettu)

Miten tuo kiiltomusta pinta toimi käytännössä? Onko aina täynä sormenjälkiä yms sotkuja? Lapsiperheessäkin kun tahmatassut on liikenteessä? :)

Kommentoi