Meikkini

Coco Sweet Dreams

Kaupallinen yhteistyö: Lumene

Uuden meikkivoiteen valinta tuli ajankohtaiseksi, kun vaihdoin vähän väriä etelän lämmössä. Minun kriteerini on ihon sävyn tasoitus, luonnollisuus ja kuulaus. Pidän siitä, että iho sopivasti loistaa, jopa kiiltää ja näyttää siten hyvinvoivalta. Puuterilla tasoitan lähinnä otsan ja siinäpä se.

 

Arkena pidän mahdollisimman vähän meikkiä. Taputtelen sormilla kevyttä meikkivoidetta poskipäille, otsaan, nenänpäähän, leukaan ja tasoitan värin sormilla tai meikkisienellä. Alle laitan usein lumenen hehkua antavaa Skin Tone Perfector-voidetta. Se saa väsyneemmänkin ihon hehkumaan! Nappaan hyllyltä vielä roosanväristä huulipunaa ja sipaisen siitä väriä poskipäihin sormilla kevyesti taputellen. Lähden tohinalla töihin ja arkimeikkini jää tähän.

Mikäli olen menossa juhlimaan tai haluan muuten vaan näyttää mahdollisimman hyvältä, teen näin:

Hyvin nukutun yön jälkeen aloitan päiväni terveellisellä aamupalalla, johon kuuluu paljon hedelmiä. Nautin nestettä poistavaa ananasta ja popsin porkkanaa siinä toivossa, että ihoni sävy näyttää terveemmältä. Napsautan saunan päälle ja sen lämpenemistä odotellessa lähden kunnon hikilenkille. Posket punaisena palaan lenkiltä, käyn suihkussa ja saunassa. Tadaa! Kasvojen iho näyttää raikkaalta jo tässä vaiheessa. Mitä parhain lähtökohta hehkuvalle meikille.

Minulla on ripsienpidennykset, joten teen harvoin mitään silmilleni. Laitan kuitenkin luomille pohjustusvoidetta ja sipaiset NUDE-paletistani vaaleinta luomiväriä lähinnä tasoittamaan ja kirkastamaan katsetta. Silmien sisäsyrjään lisään valoa antavaa väriä. Valokynä on myös päivittäin käytössä.

Kriittisiin kohtiin, joihin haluan vähän enemmän peittoa laitan Lumenen mattapintaista Matt Control mattameikkivoidetta, muuten käytän Lumenen Nude Perfection kevytmeikkivoidetta, sävy 4. Olen oppinut, että on todellakin ok sekoittaa eri meikkivoiteita keskenään.

Käyn pari kertaa vuodessa ihonpuhdistuksessa, sillä ihoni menee helposti huonoon kuntoon. Epäpuhtauksia on vaikeaa saada edes meikillä piiloon.

ARVONTA:

Minun suosikkini on siis Lumenen Nude Perfection, sävy 4. Klikkaa Lumenen sivuille TÄSTÄ ja löydä sinulle mielestäsi sopivin meikkivoide vaihtoehdoista. Kerro valintasi tämän postauksen kommenttikentässä, niin olet mukana arvonnassa, jossa kaksi lukijaani voittaa mieluisan meikkivoiteen itselleen (arvo 13,90–19,90€). Osallistumisaikaa 21.3.2016 saakka.

Apua oman meikkivoiteen valintaan voit saada myös Lumenen ”Löydä uusi luottomeikkivoiteesi” tapahtumasta, joka järjestetään Helsingissä Kampin pyöreällä keskusaukiolla 18.3 klo 8-19. Paikalla paljon asiantuntijoita opastamassa uuden meikkivoiteen valinnassa ja jakamassa tuotenäytteitä. Suosittelen lämpimästi piipahtamaan! 

Lisätietoa löydät tapahtuman facebook-sivuilta.

Meikkailemisiin! 

 

Kommentit

SasuK84 (Ei varmistettu)

Matt Control - mattameikkivoide on ollut suosikkini jo jonkin aikaa! Siinä on hyvä peittävyys, mutta mielestäni ei ole liian paksua kuitenkaan. CC-voidetta tulee käytettyä Lumenelta myös, mielestäni sekin on hyvää tavaraa :)

sarinna (Ei varmistettu)

Blur-meikkivoide ja cc-voide ovat aivan huipputuotteita! Ehdottomasti mukana arvonnassa.

Vierailija (Ei varmistettu)

http://www.lumene.com/sites/default/files/styles/product-page-retina/pub... /öljytön mattameikkivoide, kun olen jo vaihdevuosissa, ja tulee ajoittaisia hikoilukohtauksia, pysyy kauniina pitkään eikä lähde liukumaan, uskoisin ja uskallan kokeilla:)

Meri80 (Ei varmistettu)

He! Kiva arvonta, mukana ollaan. Minulla on sekaiho ja toivon meikkivoiteeltani peittävyyttä ja mattapintaista lopputulosta. Minulla on käytössä tällä hetkellä lumenen cc-voide, joka on hyvä tuote ja sopii iholleni. Haluasin kuiten kokeilla jotain uutta meikkivoidetta ja Lumenen matt control öljytön mattameikkivoide voisi sopia iholle, sitä haluaisin testata. Toivotaan, että arpaonni suosii :)

Riittale (Ei varmistettu)

Nyt käytössä cc-voide.
Tuota öljytöntä mattameikkivoidetta haluaisin
Kokeilla.

Nannil (Ei varmistettu)

Nude Perfection Glow kuulostaa juuri minulle sopivalta! Tällä hetkellä käytössäni ei ole mitään meikkivoidetta sopivan puuttuessa. Pidän laillasi kuulaasta freessistä meikistä ja tämä näyttäisi osuvan ja uppoavan kuivalle iholle, kuivan ihon meikkivoidetta on hard to find, lisäkosteutus ei ole koskaan pahitteeksi kuivassa ja kylmässä ilmastossa. Ja luonnollisuus, mutta kotiäitiyden tuomien tummien silmänalusten peitto-ominaisuus ei ole yhtään pahitteeksi sekään.

Minna (Ei varmistettu)

Matt control!
Ehdottomasti mukana arvonnassa :)

Sv (Ei varmistettu)

Nude perfection glow, toisiko tämä sitä hehkua pimeän ajanjakson jälkeen. Mukana ollaan!

E123 (Ei varmistettu)

Matt control kuulostaa niin hyvältä! Olenkin juuri aikeissa vaihtaa meikkivoidetta. :)

Kepaliini (Ei varmistettu)

Longwear blur voisi itselleni sopia. Noita Nude weareita olenkin päässyt jo kokeilemaan Livboxin kautta, vähän liian ohuita itselleni, kun kuitenkin peitettävää löytyy. Ja vaalein mahdollinen sävy tälle kalpeanaamalle joka ei edes kesällä rusketu :)

Emmi S (Ei varmistettu)

Longwear blur -meikkivoide kuulostaa minulle sopivalta tuotteelta. Haluan meikiltä pitkäkestoisuutta ja tähän aikaan vuodesta vielä melko peittävää lopputulosta. Kesällä käytän mielummin kevyempiä tuotteita, silloin kun saa näyttää luonnollisemmalta ja ihokin on auringon vaikutuksesta usein paremmassa kunnossa.

Misty S (Ei varmistettu)

Nude Perfection kevytmeikkivoide sävy 1 tuntuu omimmalta. Sitä olisi kiva testata.

Handeli (Ei varmistettu)

Haluaisin ehdottomasti kokeilla nelikymppisenä tälle ikääntyvälle iholleni Lumenen Nude Perfection kevytmeikkivoidetta nro 1. Olen kokeillut useita meikkivoiteita ja aina päätynyt takaisin Lumenen tuotteisiin. Tätä en ole vielä testannut.

Ja universumi nauraa

Mulla on käytössä Lumenen CC-voide, josta pidän paljon. Blurria olisi kiva kokeilla myös :)

Zari (Ei varmistettu)

Nude perfection glow vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta!

tipsukka (Ei varmistettu)

Nude Perfection kevytmeikkivoide

Laurs (Ei varmistettu)

Nude Perfection Glow heleyttävää meikkivoidetta olisi kiva päästä testaamaan!

lottass (Ei varmistettu)

Mulla on varmaan menossa on kolmas matt control-tuubi. Se peittää hyvin pigmenttimuutoksia, mutta lopputuloksesta saa kuitenkin luonnollisen! Sopivin sävy on nro 3. :)

Elviira92 (Ei varmistettu)

Matt control! Minun iho ja kaikki ihanat aknearvet pitävät tästä hyvin peittävästä meikkivoiteesta. Vielä pitäisi primer löytää sopiva... (:

Sanna P (Ei varmistettu)

BLUR PITKÄKESTOINEN MEIKKIVOIDE

maren (Ei varmistettu)

Matt control sävynä 0 light ivory toimii. Lumenen bright now bb kuitenkin arkikäytössä!

Laurali (Ei varmistettu)

Longwear blur -meikkivoide

Japppe (Ei varmistettu)

Olen muutaman vuoden jo käyttänyt lumenen cc-voidetta. En halua näyttää meikissä liian "meikatulta", vaan juurikin luonnollisen huolitellulta. Nyt haluaisin koittaa tätä: http://www.lumene.com/fi/nude-perfection-kevytmeikkivoide-0

tsuffeli (Ei varmistettu)

Näistä suosikkini on ehdottomasti tuo Longwear Blur! Sopivan peittävä, muttei kuitenkaan liian raskas ja oikeasti kestää! Ilman aikuisiän aknesta muistuttavia arpia poskissa kokeilisin heti Nude Perfection Glowta, mutta nyt luulen sen olevan iholleni liian kevyt.

Teija H (Ei varmistettu)

Nude Perfection: aamun kajo

Nettak (Ei varmistettu)

Nude perfection glow sävyssä 1 voisi olla minun uusi suosikkini! Kosteuttava ja kevyt koostumus sekä lisähehku kuulostavat hyviltä ominaisuuksilta kuivalle iholleni. Mukana ollaan siis ehdottomasti!:)

i make cake.
i make cake

Nude Perfection Glow menisi varmaan Lumenen aiemmasta kevyestä meikkivoiteesta jonka valmistus lopetettiin... ainakin tuotekuvaus vaikuttaa lupaavalta :)

Mimmuliini (Ei varmistettu)

Kiva arvonta :)

Heleyttävä ja vaaleampi sävy tästä heleyttävästä meikkivoiteesta; minulla on juuri nyt käytössä aavistuksen liian tumma voide ja sitä pitää "lantrata" vaaleamman kanssa (ainakin ennen kesää :) )

http://www.lumene.com/fi/nude-perfection-glow-heleyttava-meikkivoide

Mariah (Ei varmistettu)

Olisi kiva kokeilla Longwear blur -meikkivoidetta. Tällä hetkellä käytän Matt controlia, mihin olen tykästynyt.

SallaK. (Ei varmistettu)

Nude perfection glow on ollut ostoslistallani jo pidempään. Cc-voide on täällä ollut ehdoton luottotuote.

HM (Ei varmistettu)

Matt Control -meikkivoide olisi helposti rasvoittuvalle iholleni sopivin.

AinV (Ei varmistettu)

Nude perfection glow olisi mahtava! :) Tällä hetkellä käytössä Lumenen Bright Now Vitamic C-BB-voide.

Sasali (Ei varmistettu)

Longwear Blur voisi olla nappivalinta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Nude perfektion glow olisi varmaakin sopivin minulle. Käytössä on ollut nyt Acon kevyt meikkivoide.

Jenniliini (Ei varmistettu)

Nude perfection kuulostaa täydelliseltä, joten se on valintani!

SiniP (Ei varmistettu)

Nude perfection glow olisi ihana kesäksi!

MyyMeri (Ei varmistettu)

Nude perfection fluid foundation olisi varmasti itselleni sopivin!

MiniAnna (Ei varmistettu)

Nude perfection glow :)

LenaMaria (Ei varmistettu)

Longwear Bluria kokeilisin mielelläni :)

SAMP (Ei varmistettu)

Perfection glow olisi ihana näin kevään tullen, kun kevyempi meikki tuntuu jotenkin raikkaammalta :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Valitsisin meikkivoiteeksi Nude Perfection Glown, sävyn 2. Olisi kiva testata tuotetta, koska käyttökokemukset olivat hyviä.. :)

Vilma1 (Ei varmistettu)

Laitanpas uudelleen viestiä, koska edellisessä ei ollut nimimerkkiä. Eli valitsisin Nude Perfection Glown, sävyn 2. :)

Maijata (Ei varmistettu)

Cc-voide ja light!

Matilda1 (Ei varmistettu)

Nude perfection vaaleimmassa sävyssä, kuulostaa ihan täydelliseltä! Etsin juuri kesäksi jotain kevyttä, joten tulisi kyllä tarpeeseen. :)

sikkuralla (Ei varmistettu)

Nude Perfection Glow kuulostaisi kokeilunarvoiselta :)

Majsan (Ei varmistettu)

Blur-meikkivoide!

piiakoo (Ei varmistettu)

Nude perfection, sävy 1

Delle (Ei varmistettu)

Nude Perfction sävy: 1 Kakkonen oli liian tumma.

rits (Ei varmistettu)

Longwear Blur vaikuttaa parhaalta minulle, värin valinta onkin sitten toinen juttu..

lissu_ (Ei varmistettu)

Lumenen Nude Perfection ja sävy 4 kiinnostaisi minua kovasti ;)

Pages

Kommentoi