Meikkivinkki

Coco Sweet Dreams

Heissan! Olen pitkään haikaillut sellaista levitettävää varjostusväriä, se vaan on tuntunut helpoimmalta vaihtoehdolta varjostaa poskia. Minä onnistun levittämään tavallista puuterimaista varjostusväriä/aurinkopuuteria epätasaisesti ja päivän päätyttyä väriä ei oikeastaan enää edes näy.

Nyt kokeilin ensimmäistä kertaa tilaamista & Other Stories kaupasta, se onnistui muitta mutkitta. Tilaamani vaatteiden ja kosmetiikan joukosta ihastuin eniten tuohon Face Contour Cream -tuotteeseen - täytyy ehdottomasti suositella teillekkin. Olen oppinut (meidän Saaralta), että varjostusvärin on syytä olla vähän kylmään taittuva, tässä on justiinsa täydellinen sävy. Pohjustan kasvot, laitan meikkivoidetta ja sen jälkeen varjostan posket tällä. Helpoiten onnistun kun lisään väriä sormilla.

Tuolta samaiselta kaupalta löytyy muuten valikoima aivan ihania puteleita kylppäriin. Minä meinasin tilata nämä kaikki. Rakastan kauniita purnukoita, toki niiden on oltava toimivia sisällöltään. Mielestäni monen tuotteen - ihan hammastahnoista lähtien, pitäisi panostaa enemmän niiden visuaaliseen ilmeeseen. Less is more - ajattelen minä.

Ihanaa viikkoa, toivotaan plusasteita!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitä tuotteita käytät pohjustukseen?

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Kiitos vinkistä! Täytyykin kokeilla tätä. Olen samaa mieltä tuosta aurinkopuuterin pysyvyydestä varjostuksena.

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, käytän arkena BB-voidetta. Vähän spesiaalimpina päivinä laitan ensin päivävoidetta, sitten Diorskin meikkivoidetta... mun pitäis löytää joku kiva mattapintainen pohjustusvoide...

JonnaH, kiitos kiitos. Joo, mulla on myös paha tapa pitää käsiä kasvoilla, kun olen koneella... sekin tahrii meikkiä jne...

Vierailija (Ei varmistettu)

Mikä tuo musta tuubi on?

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, se on MAC silmämeikin pohjustusvoidetta. Hoitaa hommansa. :)

Kommentoi