Mekkovinkki pikkujouluihin

Tuntuu siltä etten ole ollut juhlimassa aikoihin. Sillä tavalla ulkona tanssimassa ja pitämässä hauskaa yön pikkutunneille saakka ja näin pikkujoulun tienoilla on jo aikakin! Instastoryssa huomenna kuvaa juhlalookista, menkää seurailemaan.

Viihdyn vähän liiankin hyvin täällä maalla ja välillä tuntuu, että olen ihan mökkihöperö. Täällä on niin kotoisaa varsinkin nyt pimeän vuodenajan jaksolla. Olen löytänyt Viaplaysta Takkatuli-elokuvan, jossa takka roihuaa ja kipinöi kahden tunnin verran. Ilot ne on pienetkin. Talooni on tehty takkavaraus ja ihka oikea takka on suunnittella lähitulevaisuudessa. Siihen asti tyydyn tekotakkaani ja moniin kynttilöihin kotonani.

Ostosreissulta silmäni osuivat tuohon ihanaan Zaran mekkoon, joka vaikuttaa malliltaan, muodoltaan ja väriltään pitkäikäiseltä ja hyvin käyttökelpoiselta erinäköisissä tilaisuuksissa. Mekkovarastoni sai siis tälläisen täydennyksen ja toivon tälle paljon käyttöä.

Pidän kotini  kaikista sävyistä ja miten täydellisesti ne istuvat juuri tähän rakennukseen, olen tyytyväinen valintoihini. Harmittaa muuten suunnattomasti olohuoneen rikkoutunut valaisimen lasikupu, jos teillä on suositella lasinpuhaltajaa Turun seudulla niin otan kaikki vinkit kiitollisena vastaan.

Nyt höpinät sikseen, otan vielä kulauksen iltateetä, lakkaan kynnet ja menen levollisena nukkumaan kohti huomista.

Iloitkaamme niistä pienistäkin asioista,

Henna

muoti paivan-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *