Merellistä ruokaa

Coco Sweet Dreams

 

Merellistä ruokaa, lauantai ja hyvää seuraa. Odotin viikonloppua melkoisen innokkaasti sillä sain katsoa aurinkoista kevätilmaa koko viikon toimiston ikkunasta.

Levollisin olo on kun lähipiiri on yhden katon alla. Lasten riemu kuuluu läheltä, isosiskon kanssa vaihdetaan kuulumiset, talviolympialaiset säestävät taustalla ja aurinko lämmittää. Me todellakin asetettiin aurinkotuolit terassille ja otimme talvitakkien ja peittojen alla aurinkoa kasvoille. Kasvot on muuten syytä suojata aurinkorasvalla. 

Kun ruoka on valmis pienet punaposkiset lapsukaiset rymyävät ovesta sisään. Pienille oli tällä kertaa perunamuusia ja nakkeja, me aikuiset kokeilimme ensimmäistä kertaa itse ostereita. 

Osterit olivat alkupalaa, jonka jälkeen siirryimme tuttuun ja turvalliseen sinisimpukkaan. Aih että, voisin elää merenelävillä. 

 

 

 

 

 

 

Viikonloppu etenee rauhallisesti sillä kerään voimia seuraavaan viikkoon joka huipentuu syntymäpäiväjuhliini. En yleensä juhlia omia synttäreitäni, mutta juuri nyt se tuntuu hyvältä valinnalta. 

Seuraavan viikon teemaksi voisinkin ottaa juhliin valmistautumisen ja kaikki siihen liittyvät asiat. 

 

Kommentoi