Mikä valaisin ruokapöydän ylle?

Coco Sweet Dreams

Teiltä fiksuilta lukijoilta löytyy aina hyviä idiksiä ja mielipiteitä, sohvapohdinta sai valtavan määrän kommentteja, kiitos niistä. No nyt pähkäilen valaisinta ruokapöydän ylle. Erityisesti nämä kollaasin valaisimet kiinnostelevat:

  • Tummanharmaa Tom Dixonin valaisin on kaunis ja se sopisi muodoltaan kivasti pöydän ylle. Ei yhtään pliisu ja siksi hyvä valinta.
  • Menun näyttävä valaisin olisi rohkea ja trendikäs valinta, ei ehkä niin klassinen, mutta meidän ruokailutila kaipaisi jotain erikoisempaa  ja tämä saattaisi olla juurikin se.
  • Ja sitten... pitkäaikainen ihastukseni. Muistan katselleeni tätä jo vuonna 2007, kun remontoimme ensimmäistä yhteistä asuntoamme. Kaunis ja klassinen, tuskin ikinä kyllästyisin... onhan tämä Flosin Fucsia1 valaisin ollut jo kauan mielessä.
  • Viimeisenä 70-luvun kotiimme sopiva Tom Dixonin Glass Bowl. Tumma lasi antaa tunnelmaa ja muotoilu on todella kaunista!! Juuri nyt tämä viimeinen ehdokas on oma suosikkini.

/I'm looking for some cool pendant light to our dining room. My favorite is Glass bowl from Tom Dixon

 

Kommentit

ACat (Ei varmistettu)

Sisustusjutut ja valot aina kiinnostaa. Minkälaisi muita lamppuja Teillä on käytössä lähellä?
1. Tom Digon tai Flosin Fucia 3 lamppua Näyttävät minusta kivalta.

Minulla oli Fucia lampun tapainen ruokapöydän päällä joku aika sitten, Tykkäsin.

Minun pitäisi suunnitella Ulko Terassin Sisustusta, on jo valmiina ruskeat puiset kalusteet. Vanhat kukkaruukut ja amppelit pitäskö vaihtaa Uusiin, värit, hylly, jne?

Coco
Coco Sweet Dreams

Meillä on oikeastaan vaan yleisvalot ja sitten olkkarin puolella jalkalamppua ja pöytälamppu. Mä olen ehkä Tom Dixonin linjoilla.

Fucsian tyyliset valaisimet ovat hyvin kauniita kaikessa yksinkertaisuudessaan. <3

Ulkoterassijutut kiinnostavat minuakin. Olen itseasiassa toteuttamassa pieneen cityparvekkeeseen pientä muodonmuutosta, about viikolla 18, kannattaa olla kuulolla. :) Ruskeiden kalusteiden kaveriksi valkkaisin jotain valkoista/vaaleaa ja siroa.

viimeisin sopii ehkä teille parhaiten:). Se antaa varmaan myös tarpeeksi valoa talven pimeimpiin aikoihin. se ei myöskää ole edessä.

Coco
Coco Sweet Dreams

Mäkin tykkään siitä (ehkä) eniten. <3

Reetta V. (Ei varmistettu) http://reettavee.com

Onpa vaikea! Mä sytyn tuolle Menun valaisimelle, mutta Tom Dixon olisi kyllä aika kaunis valinta myös.

Coco
Coco Sweet Dreams

Menu on ihana, mutta pelkään, että liian "muodikas" ?!

TheVillis (Ei varmistettu)

Oletko nähnyt ennakkoon kuvia Maija Puoskarin uudesta valaisimesta, nimeltä Vanamo? Huhtikuun Glorian koti lehdessä sivu 14 esim esittelee valaisinta. Hento, näyttävä, vaan koosta en osaa sanoa mitään, jääkö liian pieneksi ruokapöydän päälle. Jos Alvar Aalto kiinnostaa, niin Mehiläispesä ei vanhene koskaan! Pöytä on kaunis!

Coco
Coco Sweet Dreams

En ole nähnyt, mutta googletin ja näyttää todella kauniilta! Olisikin ihanaa saada jotain suomalaista muotoilua kotiin... täytyykin tutkia valikoimaa muutenkin.

Gia / Coffee Table Diary (Ei varmistettu) http://coffeetablediary.com

Ihanan avaralta näyttää! Tuo pyöreä pöytä sopii tilaan kuin nakutettu. Valitsisin noista myöskin tuon Tom Dixonin, kaunis ja persoonallinen! &lt;3

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! Katsotaan miten käy. :)

maijjopa (Ei varmistettu)

ennenkuin edes luin tekstin, ajattelin että ehdottomasti kuvan vika lamppu sopisi teille! kivan erilainen!

Mitä lamppuja olet miettinyt? Onko tullut muutoksia vaihtoehtoihin?

Roos@ (Ei varmistettu)

Valitsisin jonkin kevyen ja ajattoman valaisimen esim. Tom Dixonilta. Menu on kiva ja näyttävä valaisin, jota itsekin olen miettinyt olohuoneeseen mutta miten se kestää aikaa?Toki aina voi vaihtaa ja laittaa kiertoon :) Mitä mallia keittiön pöytänne on?

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei kaikki upeita! Mun suosikki on ehkä tuo ensimmäinen. Viimeinen TomD on myös kyllä tosi kiva. En ihan hahmota tuon teidän ruokailutilan kokoa ja minkäkokoista valaisinta se vaatii. Sun tyylitajulla vikaan ei valinta tule menemään!!!

Taina L.

Sinä sen taisit sanoa, ota tietysti oma suosikkisi, se viimeinen. On kyllä upeita kaikki, mutta itsekin kallistuisin tuon viimeisen puolelle.

Olive (Ei varmistettu)

Noi teidän ikkunat! &lt;3 Pyöreä pöytä sopii tyyliin loistavasti :)

JessyJ (Ei varmistettu)

Noi ikkunat on kerrassaan upeat!
Näytätkö tarkoituksella niin vähän tilaratkaisuja paljastavia kuvia?
Olisi kiva nähdä vähän yhtenäisempää kuvaa ja laajempia kuvakulmia upeasta kodistanne.
Mukavaa kevättä - nauti tuosta valon määrästä! :)

Suviiiiii (Ei varmistettu)

Kaikessa yksinkertaisuudessaan Foscarinin New Buds 2 tai 3. Tai Foscarinin Behive. Ikkunoiden takaa avautuva terassi jatkaa tosi kauniisti tilaa ulos. Teitte nappivalinnan ikkunoissa ja terassista tuli kaunis. Voisit joskus postailla onko rempassa mitään minkä tekisitte nyt toisin. :)
Ps. Finnish desingn shopin kevätlehdessä oli joku tom dixonin kulta/metalli/lasipallo"häkkyrä" -valaisin (en tiedä nimeä/mallia - ehkä joku retro, joka ei enää tuotanossa), mutta se olisi sopinut tuohon kuin siihen tehtynä. :)

Liinak (Ei varmistettu)

Tsekkaa myös tanskalainen ebb&amp;flow, heillä on todella tyylikkäitä valaisimia, mutta pienellä twistillä niin ei tule liian tylsää.

Liinak (Ei varmistettu)
ACat (Ei varmistettu)

Sisustus ja Yksikeraiset Jutut Parhaita Mielestäni.
Piha/parveke jutukin ovat Näin Keväsin&amp;Kesäisin kiehtovia ;)
Kerrohhan Minkä Lampun valitsitte....

TanjaH

Hienoja ovat kaikki, mutta tuo viimeinen on mun mieleeni :)

Kommentoi