Minä ja minun taulut

Coco Sweet Dreams

Kauppareissulla löysin kiva kahvipöydän Vepsäläiseltä.. Aikaisempi valkoinen pikkupöytä kaatui niin useaan otteeseen, että senkin takia tämä raskaalla betonijalalla oleva möhkäle oli hyvä ostos. Se päätynee ulos kevätilmojen lämmetessä. 

Taidetta on hyvä olla kotona ja suosittelenkin maalaamaan oman taulun jos et ole halukas satsaamaan. Oma tai vaikka kaverin taideteos on paljon persoonallisempi kuin kaupan tusinataulut muutama kympillä. 

Mallia oman kodin taideteoksiin voi mielestäni ottaa ihan huoletta netistä jos jokin mieluisa osuu silmiin. Minulla oli mielessä vasenta teosta tehdessäni vahvasti ne Le Corbusierin maalaukset, joista postailin aiemmin. Valmiita pohjia saa nykyään ostettua monestakin marketista, samoiten akryylivärejä ja pensseleitä. On erittäin jees viettää iltapäivä taiteilijaelämää kahvikupin ja hyvän musiikin parissa. Minulla soi jokin Twin Peaksin Soundtrack taustalla ja sen myötä pääsin kyllä hyvään tunnelmaan, heh.

Niin että pensseli käteen ja taidetta seinille! 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana pöytä ! Minkä niminen pöytä on ja mistä olet ostanut? Kävin Lahden Vepsäläisellä ja siellä eivät tienneet pöydästä mitään.

Coco
Coco Sweet Dreams

Ostin sen Raision Vepsäläiseltä, vai onko se Turun puolella?! Pöytä kulkee nimellä Rusty-sivupöytä, harmaa betoni/teräs. En huomannut mitään tiettyä merkkiä...

Nappe (Ei varmistettu)

Onpa upeat taulut, wau!!

Kommentoi