Minä kotiäiti

Coco Sweet Dreams

Huomaan että ihmettelen joskus poikien tavaroita meillä. Olen viettänyt lapsuuteni tyttövaltaisessa kodissa. Iskä, äiti ja me tytöt.

Nyt eteisessä lojuu jääkiekkokypärä, reppu, sukkia ja sellaista. Poika on niin poika, röhnöttää sohvalla ja syö jo enemmän kuin minä.

Arki kotiäitinä saattaa olla joskus vähän hidasta ja tylsää. On usein vähän peikko-olo. Mieli kohentuu monta prosenttia kun lähtee ajoissa ulos eikä jumitu sisälle. Syö hyvää ruokaa ja hemmottelee itseään myös arkena. Mahdollisimman usein - mielellään joka päivä. Myös hyvä musiikki tekee hyvää mielelle. Tänään me kuunneltiin pojan kanssa vaikka mitä biisejä ja tanssittiin ihan hölmösti. Sen kun vielä muistaa että aika menee liian nopeasti, vuosi hurahtaa ihan silmissä. Lapset kasvaa...

Arki on tärkein.

Kommentit

Suvie, Pepparspray (Ei varmistettu)

Täällä ollaan samoilla linjoilla! Itselläni on kaksi pikkusiskoa ja esikoinen on tyttö. Olen niin pihalla kaikista poikien jutuista! Vaatetuksen kanssa (isänsä mukaan) olen täysin hakoteillä. Ja sitten nämä kaikki autojutut. Olen autoleikeissä todella surkea, ihan oikeista autoista tiedän sen verran, että niissä on moottori. 2,5-vuotiaalle se riittää, mutta entä muutaman vuoden päästä?

Stockholm by me

Kivasti kirjoitettu! Mulla on kanssa vaan yksi sisko joten olin aina ajatellut että saisin yhden, max kaksi tyttöä mutta mitäs tapahtuikaan - meille tuli kolme poikaa?! :)  Mutta pojathan on siitä ihania että ne tulee pitämään äitiään jalustalla koko loppuelämänsä ajan (mikä vaimona voi olla ärsyttävää mutta äitinä ai-van ihanaa hi hi)!  

Ihan samoja ajatuksia tällä suunnalla, aika menee äkkiä. Arjesta tulisi osata nauttia, sillä se on sitä elämää. Kotiäidin elämä on kyllä erikoista, ei sitä sillon töissäkäyvänä oikeen edes ymmärtänyt millaista on kun jääkin kotiin vauvan kanssa. Ihanaa, erilaista ja välillä vähän kamalaa=)

 

Terv. Johanna

http://ylvalii.blogspot.com/

Vierailija (Ei varmistettu)

Kokeilkaapa aloittaa aamu Viljami Kukkosen Mörönsyötti-levyllä. Se on ihana ja pojatkin varmasti tykkää!

Mami (Ei varmistettu)

Minulla on ihana poika ja mies! En vaihtaisi osaani ikimaailmassa, pojat on niin <3. Äitinä ja vaimona saan osakseni paljon halauksia ja komentteja tyyliin " ihanaa, kun on oma äiti / kaunis vaimoni". Pojat ovat suoria, toimeliaita sekä avoimia.... Isän ja pojan keskinäiset jutut antavat aikaa äidin omille naisellisille hömpsötyksille. Olen onnellinen perheeni isosta ja pienestä pojasta!

Kippuralla (Ei varmistettu)

oi teillä on tuo ihana fianna haalari <3

-Marie- (Ei varmistettu)

Heips,
mä en sitten kyllästy noihin sun Turku-kuviin :).

Jaksatko vielä kertoa sun kameroista vähän.Muistan, että sulla on Olympus Epl 1, mutta oliko sulla toinenkin nykyisin?
Kuinka paljon käsittelet kuviasi? Käytätkö fotaria?

Kiitos kauheasti vastauksista ja ihanasta blogista ja tietenkin kuvistasi.

Coco
Coco Sweet Dreams

Mulla on käytössä se Penin epl 1 ja epl 3 Lite joka on saatu blogin kautta Olympukselta. En huomaa noissa rungoissa mitään eroa oikeastaan. Kuvaan sillä P-asetuksella ja säädän valotusta aina aika paljon. Pidän valoisista kuvista. Jos ne koneella näyttävät vähänkin tummilta niin säädän Photo Scape kuvankäsittelyohjelmalla lisää valoa. Muuten en käsittele kuvia juurikaan, en oikein ehdi tekemään mitään. Mulla on vanhalla koneella fotari, mutta nyt uudessa ei ole, enkä ole sitä oikeastaan tarvinnutkaan.

Linsseinä käytän joko 12-42 millistä jossa on zoomi tai sitten 45 millistä. Riippuu vähän mitä kuvaan ja missä meen. Ruokakuvissa käytän tuota 45 millistä ja lisään siihen vielä MCON makrolinssin. Toi MCON menee vain tuohon uuteen epl 3:seen.

-Marie- (Ei varmistettu)

Heips ja kiitos infosta!

Mulle on tulossa tuo epl 1, viimeinkin. Mulla on aina ollut Olympus, en oikein ole oppinut käyttämään muita. Ja tuo valkoinen runko on jotenkin niin puhdas ja kaunis.

Mukavia kuvasäitä odotellen, Marie

Vierailija (Ei varmistettu)

Hui, ruokavaliosi ei kuulosta kovin terveeltä jos syöt vähemmän kuin alle kouluikäinen lapsi...

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei!
Ihanan näköinen haalari pikkuisella päällä vaunuissa :) Minkä merkkinen tuo haalari on?

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, haalari on Mini A Turen söpöläinen. Voisin tehdä siitä vaikka pienen esittelypostauksen. Se on ihana ja kätevä! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi, olisi mahtavaa :) Etsin juuri meidän vauvalle keväthaalaria ja monet haalarit on jotenkin tosi tönkköjä.. Tuo näyttää niin pehmoiselta :)

Kommentoi