Minibileet

Coco Sweet Dreams

Aina on syytä juhlaan, sano minun sanoneen. Halusin kutsua sukua koolle ja tuoda vähän iloa pimeään syksyyn. Arkea pitää  juhlistaa - yhteiselo ja hyvä ruoka kirkastaa taatusti mieltä.

Hain leipomosta croissantteja ja selvisin muutenkin aika helpolla tarjoilujen suhteen. Minulle parempi näin, sillä olen vähän levoton kun meille tulee vieraita, sählään, panikoin ja kohellan. Mitä vähemmän hommaa tarjoilujen suhteen, sitä rentoutuneempi olen. 

Tuoreita kukkia pitää aina olla. Pyrin pitämään torstaisin jonkin sortin siivouspäivän, jotta perjantaina on kivempaa aloittaa viikonloppu. Rakastan sitä hetkeä, kun tulen kotiin iso kimppu kainalossa, avaan paketin ja asetan kukat nätisti maljakkoon.

Keltainen kulho näyttänee hassulta, se on ensimmäinen tuotokseni viime vuotiselta keramiikkakurssilta. Väri sopii kauniisti muuten niin neutraaliin kattaukseen.

En voi vastustaa parmankinkkua ja melonia -  yhdistelmä on monen ystäväiseni suosikki. Muuta lihaa harvemmin tulee syötyä.

Ikean paperikaupasta ostetut pallukat ovat ihan loistavat juhliin - ihanaa, kun näitä vihdoin saa. Jos me pidetään jossain vaiheessa suuremmat juhlat, ruokapöydän päälle voisi kasata ison ja näyttävän kokoelman pallukoita. Näkisin näitä uuden vuoden juhlissa, tai sitten kesällä ulkona alfresco. How cool is that?!

/we had a small party with the family. I just love Thursdays...

Kommentit

Kaati (Ei varmistettu) http://kotivalossa.blogspot.com

Sama filosofia minulla - torstaina on hyvä siivota koti ja jos mahdollista, myös käydä kaupassa perjantaita varten, jotta voi aloittaa viikonlopun rauhassa. Ja kukkia ehdottomasti! :) Olin pari viikkoa sitten Kauppilan puutarhan järjestämällä kukkasidontakurssilla ja leikkohulluuteni vain kasvoi... Mukavaa viikonloppua, minäkin olen jo ottanut ajatuksen tasolla varaslähdön!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kuulostaa aivan ihanalta, minäkin voisin mennä kukkakurssille.

Ihanaa viikonloppua!

Emmimaria (Ei varmistettu)

Kiitos jälleen ihanan visuaalisesta postauksesta! Mistä ostat kauniit leikkokukkasi? Itse turkulaisena aina haaveilen hakevani viikonloppukukat kukkakaupasta, mutta aika usein nappaan ne nopeasti mukaan marketista... Rentouttavaa viikonloppua! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi kiitos. Nämä ostin ohimennen Plantagenista, siellä oli kimpputarjous: ota 3 maksa 2. :)

erja / IhmeidenTekijät (Ei varmistettu) http://ihmeidentekijat.blogspot.fi

Parmankinkku on ihan parasta! Kyllä, perjantaina pitää aloittaa viikonlopun vietto... silloin ei siivoilla ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Näin on! Perjantaina vaan relataan - ja syödään parmankinkkua ja melonia. ;)

Sirpukka (Ei varmistettu)

tuntuu, että pidät ruokana tosi kevyttä (voileipäkeksiä, melonia). eikö teillä syödä ns. raskaaksi (lihapataa tai muuta kunnon lämmintä ruokaa, joka täyttää vatsan)

Coco
Coco Sweet Dreams

Ei muuten yhtään hassumpi idis tarjoilla lihapataa tms. pataruokaa vieraille - pääsisi ehkä jopa helpommalla.

Nyt tarjottavana oli kaikenlaisia tapasjuttuja ja makeana palana vohveleita - oli kuitenkin keskellä viikkoa ja vieraat tuli työpäivän jälkeen meille.

Itse syön kevyesti viikolla - teen kyllä perheelleni lämmintä ruokaa - ihan perus kotiruokaa, mutta itse syön siitä sitä proteiinipitoista vaihtoehtoa salaatin tai monesti pelkän avokadon kanssa. Pidän paljon kypsentämättömästä ruoasta. Suuret hiilihydraatti määrät eivät sovi mahalleni, mutta viikonloppuisin en välitä siitä vaan silloin syön kaikenlaista.

Rakkaudella Riikka (Ei varmistettu) http://rakkaudellariikka.blogspot.fi/

Tuo Ikean paperiosasto on niin kiva! Siellä on vaikka mitä, täytyykin käydä ostamassa noita "pallukoita", viimeksi nappasin sielä ostoskoriin paketointitarvikkeita kun en voinut vastustaa. Niin kivoja :) Rentoa viikonloppua! Pitääkin lähteä parmankinkkuostoksille :D

jonna.info (Ei varmistettu) Http://www.jonna.info

Hienolta näyttää!
Toi harmaa kulho, mistä se on? Mikä merkki?

Kommentoi