Missä Coco luuraa?

Coco Sweet Dreams

Missä Coco luuraa? No uuden puuvajan maalaushommissa tottakai. Hommattiin rautakaupasta tosi simppeli varasto meidän pihalle, Luoman Lillevilla 217. Varaston suojaksi valittiin Teknoksin Woodex-sarjasta aika kaunista kuultavaa mustaa (sävy 1836). Kuvissa ollaan maalattu vasta yksi kerros, näyttää jo tosi kauniilta.

Ostin pihalle myös ensimmäistä kertaa kasvin, löysin villiviinin muutamalla eurolla. Olen aina tykännyt sen punertavista lehdistä, tulee vähän mieleen japaninvaahtera. Vielä mietin minne sen istutan, taitaa kasvaa aikalailla. Perästä kuuluu sano torvensoittaja.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kaunis sävy ja puunsyyt kivasti esillä. Villiviini kasvaa kivasti yhdessäkin kesässä ja tarttuu imukärhillä lujasti havuten korkeuksiin. On syksyllä kauniin värinsä vuoksi kiva kattauksen koriste :)

Villiviini on oma suosikkini vuodesta toiseen. Meidän tulevan talon ulkoseinät ovat villiviiniköynnösten peitossa ja ovat mielestäni aivan ihanat, mutta ne täytyy kuulemma repiä alas. Eli villiviini ilmeisesti vaurioittaa mm. talon seiniä tarraamalla tiukkaan kiinni ja aiheuttaen kosteutta. Tämän hienommin en osaa asiaa selittää, mutta itselleni sanottiin, että täytyy poistaa. Kerron siksi, että valitset paikan hyvin teidän villiviinille ettei sitä seuraavaksi tarvitse kiskoa irti vaan saat nauttia siitä vielä monta vuotta! :)

Vierailija Olympus (Ei varmistettu)

Hei,
Nyt olisi myynnissä kameraasi sopiva fish eye ;)

http://www.huuto.net/kohteet/samyang-75-mm-f35-umc-fish-eye-mft--kalansi...

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, oih, kiva kuulla että se kasvaa nopeasti! :)

Jennien, joo samaa olen kuullut minäkin. Ollaan myös revitty kaikki istutukset talon vierustalta - etteivät tee pahaa rakennukselle. Mä vähän mietin että laittaisin köynöksen jotenkin kauniisti kompostin eteen - jotain pitkin kasvamaan. Ikään kuin muuriksi...

Olympus, kiitos tiedosta. Itse en oikein ole fish eyen ystävä... tai en osaa käyttää sitä.

Kommentoi