Missä olin tänään

Coco Sweet Dreams

Kävin pitkästä aikaa meidän mökillä ja käppäilin siellä kumpparit jalassa ihan huumassa. Makasin pehmeällä sammaleella, pulahdin uimaan, ihastelin kauniita värejä ja otin paljon kuvia. Minulla on nyt muuten lainassa Olympuksen tosi hieno laajakulma objektiivi 17mm f1.8 jolla otin nämä kuvat. Tykkään todella paljon!

Mökki sijaitsee lukemattomien soiden ympärillä ja lammen rannalla. Kesällä kurjet majailevat läheisellä suolla ja nyt syksyllä voi poimia karpaloita. Siellä on niin puhdasta ja rauhallista. Kaunista kaikin puolin. <3 Voisin viettää tuolla useamman päivän - makoilla sammaleella, ladata akkuja ja uida lammessa. 

/Finnish nature - pure love!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuulostaa upealta paikalta tuo mökkimiljöönne :) Mitä muuten teet poimituista karpaloista? Oma suosikkini on karpalokiisseli jokajouluinen suosikki :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Meidän mummi hoitaa yleensä keräämisen ja pakastaa sitten marjat. Me käytetään kanssa jouluna niitä, yleensä ihan sellaisenaan lisukkeena...karpalokiisseli kuulostaa muuten ihanalta. Olikohan se viime vuonna kun syötiin jälkkäriksi karpaloita itsetehdyllä kinuskikastikkeella - super nam!

Hanukas (Ei varmistettu)

Luonto on kyllä kauneimmillaan juuri nyt, nousee jotenkin upeimpaan hehkuunsa ennen kuin kaikki lakastuu ja kääriytyy harmaaseen viittaan talvea odottamaan. Luonto on paras voiman lähde ja mielenrauhan tuoja. Parasta lääkettä ihan kaikkeen. Paitsi suklaan himoon... ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kaikkialla on tosiaan niin kaunista. Tuolla satumetsässä kun kulkee tuntee olevansa jotenkin enemmän elossa. <3

Kommentoi