Mistä innostun juuri nyt

Coco Sweet Dreams

Pakkaset paukkuvat ja ollaan käyty porukalla kasvitieteellisessä hengittelemässä. Joka kerta haaveilen suuresta talosta, jonka yhteydessä olisi kasvihuone ja vesikeidas. Trooppisen kostea ilma on parasta varsinkin nyt kuivina pakkaspäivinä. Tekee hyvää iholle! Muistakaahan muuten pitää ihosta hyvää huolta näillä keleillä! Itse tykkään suihkutella kasvosuihketta vähän väliä. Esimerkiksi Avenen Thermal Spring Water Spray toimii ja sitä saa ostettua apteekista.

Neutraalien sävyjen rinnalla värit ovat myös alkaneet kiinnostamaan. Pienissä eleganteissa määrissä ainoastaan. Tiesitkö muuten, että punaiset liivit valkoisen kaulunpaidan alla on fiksumpi valinta, kuin valkoiset. Sanovat, että punainen kuultaa läpi vähemmän mitä valkoinen.

Suurimpana ja kiinnostavimpana juttuna näistä kaikista on kuitenkin ollut vanha kunnon aurinko. Kohta saankin alkaa odottamaan lempivuodenaikaani: kevättä!

Odotan sitä enemmän kuin mitään!

Ne viikonlopun valoisat iltapäivät kotona, kun koko aamupäivä on vierähtänyt aurinkoisessa talvisäässä, jonka lämpö jo enteilee kevättä.

Best!

Kommentit

Kjhh (Ei varmistettu)

Pukeutumisoppaat neuvovat pukemaan nudet alusvaatteet valkoisten ylä- ja alaosien alle. Mikäli siis haluaa diskreettiä lähestymistä.

Suosittelen lämpimästi myös Madaran kasvosuihketta. On bonuksena luomua.

Mä kyllä tykkään tästä talvisesta säästä, sen kuivuudesta ja sähköisyydestå huolimatta. Onneksi on ihoöljyt ja muut, jolla saa kuivuutta karkotettua. Hiuspohjaa hellin oliiviöljyllä, limakalvoja kookosöljyä purskuttamalla jne jne.

gmail (Ei varmistettu)

https://gmailaccountlogin.xyz/
Fortunately, there are skin oils and others that cause drought to be expelled. A scalp with hell olive oil, mucous membranes

Kommentoi