Mooorning!

Coco Sweet Dreams

Hyvää huomenta kansalaiset! Lasten kanssa on kyllä välillä naurussa pitelemistä. Voi tsiisus! Pienten ote elämään on niin huoletonta ja mutkatonta.

Poika on ottanut vauvan jo omiin leikkeihin. Yllätin heidät olohuoneesta, pojalla oli leikkivasara jolla he pyydystivät hiirtä. Vauva oli hänen apurinsa, hänelle piti kuulema laittaa tarkkaavaisuuslasit että näkee kunnolla. Tyttö raukka. Konttaili intsinä pojan perässä metsurilasit silmillään.

Konttailee myös usein vaatekaappiini nakertelemaan kenkälaatikoita. Viihtyy jo hyvin äidin vaatteiden parissa.

Mussukat.

Suloista päivää teille!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanat. Taalla kanssa 9kk vauva jo mukana poikien leikeissa.. valilla vahan liikaakin:) kalamuija

Vierailija (Ei varmistettu)

Hihhih! Ihanat :D meidän 8,5kk on myös mahdoton menijä.. tuntuu että on joka paikassa yhtäaikaa. Nyt eteisen kengät ovat kans löytyneet ja nam kun ne maistuisivat niin hyvälle!

-Iidy- (Ei varmistettu)

Voi että mä odotan jo sitä että saan pienen nyytin syliin. Vaikka kyllä mä tästä pulleasata mahastakin tykkään. :) hih.
Kiva olla kun tietää et edessä on paljon ihania hetkiä. :)
Tuli coco mieleeni millaiset kärryt teillä on käytössä? normaalit vaunut vai yhdistelmät?

Ollaan ihan huuli pyöreenä kun pitäis hommata jotkut, yhdistelmiä ollaan ajateltu. On niin paljon valinnan varaa, ettei oikein osaa. Ettei sitten heti menis rikki. Pitäis kuitenkin olla kevyet ja niin et pääsee kätevästi joka paikkaan. Bussejakin käytetään kun täällä Turussa kans asutaan.

Pumpkin (Ei varmistettu)

Oi täydellistä! Vauvanne varmasti siinä kokee, että tärkeällä asialla ollaan, ei passaa ottaa laseja pois. Ihan mahtavaa :) Itse tässä odottelen oman vauvan liikkeelle lähtöä, isovelikin haluaa jo pikkuveljen mukaan tutkimaan kaikkea...

Coco
Coco Sweet Dreams

Kalamuija, jees. Leikit ovat tosiaan välillä aika rajuja. Poika myös kuvittelee että hän voi jo kantaa vauvaa jne. :)

Vierailija, joo tiedän! Noi kengät ovat meidänkin vauvan suosikit. Vauhti vaan kiihtyy kohti kenkiä kun näkee että äiti jo tulee perässä.

Iidy, voi.<3 Nyt vaan nautit olostasi ja teet kaikkea kivaa. Muista ottaa vauvamasusta paljon kuvia muistoksi! <3 Meillä oli käytössä pojan vanhat yhdistelmävaunut, ne oli gessleinit. Ne itseasiassa meni just kovan käytön jälkeen rikki rungosta, meiltä löytyisi se puolikova makuukoppa ihan ehjänä ja uudenveroisena . Voin myydä sen edullisesti jos gessleineihin päädytte. Toisina rattaina meillä on city select baby joggerit, niihin saa Maxi cosin turvakaukalon. Ne on tosi kevyet ja näppärät. Niihin saa myös sen vaunukopan. Mun mies aikoinaan googletti et noi olisi rungosta parhaimmat markkinoilla, ovat myös kevyet ja näppärät. Niitä suosittelen!  Olen reissannut monet bussimatkat noilla city selecteillä...

Pumpkin,  mä veikkaan että noi pikku sisarukset oppivat nopeasti kaiken, kun seuraavat silmät tarkkoina isoja. Mulla on jo vähän ikävä sitä vaihetta kun vauva vaan pötkötti lattialla, nyt se menee silmän räpäyksessä joka paikkaan.  :)

Hanna - (Ei varmistettu)

Mä en kestä! Tää kyllä kirvoitti päivän parhaat naurut. On ne lapset vaan ihme veijareita :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi miten hulvattoman suloinen kaksikko! Isoveli on paitsi nokkela myös varsin käytännöllinen.

Odottelen innokkaasti remonttinne etenemistä. Ihailen tyylitajuasi ja käynkin melkein päivittäin katsomassa, joko remonttikuvia löytyisi :)

jennisofia (Ei varmistettu)

Ihhihhih!Päivän (illan) piristys! Kiitos tästä.:)

mindeee (Ei varmistettu)

Voi ei, ihana postaus! Nauroin vedet silmissä.. On ne lapsukaiset vaan niin ihania kertakaikkiaan :)

Ellena (Ei varmistettu)

Voi, niin suloinen kuva! Ja ihanaa, että lapsilla on jo yhteiset leikit. Minulla ja siskollani on senverta iso ikäero, että yhteisiä leikkejä oli vähemmän.

Alakerran täti (Ei varmistettu)

Joko on kesähäät tulossa?

Seurailija (Ei varmistettu)

Vauva ja tarkkaavaisuuslasit on ehkäpä maailman mieltä piristävin kuva :) Olen sitä monesti katsonut ja aina se kirvoittaa hymyn huulille ja mielen positiivisemmaksi. Hyvää viikonloppua teidän perheelle!

TuuliM (Ei varmistettu)

Ekaa kertaa tulin sinun blogiin ja tämä postaus kyllä oli päivän pelastus, tulipas hyvä mieli :) Mukavaa syksyn jatkoa!!

Kommentoi