Muji

Coco Sweet Dreams

No mui!

Tässäpä sitä ollaan vallan reissattu Helsinkiin, viimeksi viime viikonloppuna. Ennen kuin bussini lähti, muistin että Kamppiin on avattu Mujin Pop Up -myymälä ja riensin sinne oitis. 

Mujin yksinkertainen tyyli viehättää minua suuresti. Se on konstailematon ja sopii kotini kanssa hyvin yksiin. Olisin voinut ostaa vaikka mitä, mutta minulla on nyt tiukka budjetti kuluttamisen suhteen. Ostin kuitenkin jotakin pientä hyödyllistä.

Tiskiainetta kuluu itseasiassa aika pieniä määriä, joten suuri puteli vaihtui nyt tuohon viehkeään vihreään. Näyttää kauniilta terästä vasten. Olen muuten innostunut teräksestä todenteolla ja ehkä vielä joskus vaihdan keittiön kaapinovet teräksenvärisiin.

Minulla on tapana ostaa shampoota ja hoitoainetta sellaiset suuret pullot. Niistä saa nyt annosteltua noihin vähän sievempiin ja kätevämpiin pulloihin sitä mukaa kun kulutetaan.

Pienet pumpulipuikot ovat oiva apuväline meikin korjaamiseen. Pikkutarkkaa hommaa.

Ja miten ihanat sävyt kerrassaan tässä kuvassa. Luoto -merkkinen vegaaninen saippuapala tuoksuu muuten niin raikkaalta. Puhtaudelta. Näitä palasaippuoita saa ostettua vaikkapa Sisustuksen Koodista, minä hommasin merisuolasaippuan.

 

 

Ihanaa Muji, kun olet Suomessa ja tulet jäädäksesi syksyllä 2019.

 

 

Kommentit

TiinaLi (Ei varmistettu)

Huh tuota muovin määrää mitä Mujikin tuottaa ja myy. Tuotteet jotka on jo kerran laitettu muovipurkkiin siirretään pienempiin muovipurkkeihin säilytykseen...

Kommentoi