Muumihotellissa

Coco Sweet Dreams

Yhteistyössä Naantali Spa, Muumi Story

Rakastan menemistä ja tulemista.

Pari viikkoa sitten lapset ratkesivat riemusta kuullessaan, että he pääsevät muumihuoneeseen yöksi.

Minulta kysyttiin yhteistyön puitteissa haluaisinko testata Naantalin Spa:n Muumi Story huonetta. Huoneet ovat stailattu tietysti muumihenkisesti ja sisutettu skandinaaviseen tyyliin, muun muassa Finlaysonin tekstiilein, Jukka Setälän Fatboy-jakkaroineen ja Muuton Myy-valaisimineen. Hotelli- ja muumifanina tartuin tietysti tilaisuuteen. Muumihuoneita kylpylässä on yhteensä neljä.

Meidän huoneesta löytyi myös Muumipapan hattu. Tietysti. Poju jännäsikin läpi yön, koska Muumipappa tulee hakemaan hattunsa, haha! Lapset viihtyivät huoneemme lisäksi parhaiten hotellin suuressa leikkihuoneessa ja tietysti allasosastolla.

Miten loistava idis tämä muumihuone, ihanaa kun kerrankin lapset on huomioitu hotellihuoneen sisustuksessa.

Me aikuiset ihastuimme yleisen tunnelman lisäksi thaimaalaiseen keittiöön, keittiön thaimaalaiset kokit ovat alan ammattilaisia ja he olleet talossa jo vuosikymmenen. Ruoka oli aivan fantastista, suosittelen!

Mini me:

Naantali Spa:n puutarha:

Turussa ja sen lähellä koko elämäni asuneena on Naantalin Kylpylä tullut hyvin tutuksi. Se on aina ollut se fiinein paikka rentoutumiseen. Naantali Spa:ssa on tietynlainen oma tunnelmansa ja sen huomaa heti ovesta sisään astuessa. Tykkään siitä, että paikka on jätetty entiselleen. On mielenkiintoista ja nostalgista sukeltaa takaisin ysärisisustukseen: kultaisia lamppuja, marmoria ja kukkaverhoiltuja muhkeita kalusteita. Valkoisia palmuja, kromia, kaunista ja perinteistä puutarhaa unohtamatta ruusuineen ja kuunliljoineen. Ihana.

Suuri kiitos vielä Naantali Spa:lle kivasta kokemuksesta, miniloma tuli ihan täydelliseen hetkeen. ♥

 

Kommentit

Katja1982 (Ei varmistettu)

Kiva tietää, että siellä on tällainen muumi-huone! Näyttää kivalta, meidänkin lapset varmasti tykkäisivät!
Me olimme Naantali-spassa edellisenä kesänä ja olimme aika pettyneitä hotellihuoneeseemme (tavallinen perhehuone), siihen hintaan olisi saanut taso olla korkeampi. Mutta luonto siellä on todella kaunis, hyvin muistan meidän ihanat kävelyt!
Hyvää viikonloppua!

kalamuijan (Ei varmistettu)

Naantali ja kylpylä ovat ihania! Just keväällä oltiin siellä. En ole tiennyt, että siellä on muumihuone!

Jas (Ei varmistettu)

Vau, upeita kuvia! Mahtavaa, että teidän koko perhe viihtyi ja löysitte kylpylästä jokaiselle jotain :)

Jeba
Tuuliajolla

Hih :) Me oltiin teidän huonenaapureita! Oltiin miehen kanssa viikonlopun mittaisella lomalla ja otettiin meille kahdelle muumihuone. Toimii varmasti lapsille, mutta myös meille kahdelle aikuisellekin. Miettisin kovin, että voinko tulla sanomaan ( lue:häiritsemään ) että olen yksi blogisi lukijoista, mutta sitten en uskaltanutkaan ja pupu tuli pöksyyn. :)

Emmi L. (Ei varmistettu)

Aivan ihana idea tuo Muumihuone!

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Torey
Näissä neliöissä

Itse 20 vuotta naantalilaisens viettänyt, en ole koskaan yöpynyt Naantalin kylpylässä. :D Enkä itseasiassa tiennyt siellä olevan Muumi-huoneita. Ihania! :)

Ehkä nyt joku kerta pitäisi yöpyäkin siellä, eikä muuten vaan käydä uimassa ja syömässä. :)

Olivia / Onnellinen Oliivi -blogi (Ei varmistettu) http://onnellinenoliivi.blogspot.fi/

Vau, miten kivannäköinen paikka, meidän 3v viihtyisi tuolla varmasti Muumi-fani kun on.

Kommentoi