My first Balenciaga

Coco Sweet Dreams

Heräsin Vestiaire Collectiven olemassa oloon, kuullessani siitä Katrilta. Tsiikailin pellavamekkoja, mutta löysinkin toisen kultakimpaleen: Balenciagan laukun, josta olen haaveillut jo iät ja ajat. Minua ei haittaa käytössä kulunut nahka lainkaan, minusta se on vain kaunis. City Mini on käyttööni sopiva, sisälle mahtuu kaikki tarpeellinen. Oikeasti ennen suosimani megasuuret laukut ovat aika epäkäytännöllisiä, pienempi parempi.

Tilaus onnistui muitta mutkitta, toki prosessi kesti vähän pidempään mitä normaalisti nettiostoksissa. Myyjä laittoi laukun samantien Vestiairen konttorille, jossa laukulleni tehtiin tsekkaus. Aitous ja kunto tarkistettiin, jonka jälkeen laukku postitettiin minulle. Tässä sitä ollaan.

Missiona on, että vaatekaappini vaatteet vähenevät ja alan panostamaan enemmän hyviin asusteisiin.

/my first Balenciaga from Vestiaire Collective.

Kommentit

mielleyhtymä (Ei varmistettu)

Hih, kuin äkeä sammakko. Siis kaikella hyvällä! Tulipa mukava fiilis! Laukusta.

Coco
Coco Sweet Dreams

Hahaaa, no nyt kun sanoit ni niinpäs onkin. Se selkeesti katselee sellainen "booooring" ilme yllään. :D

Mikko – Private Blend

Kannatan, asusteisiin ei voi satsata koskaan liikaa ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

No niinpä, teikkis on kyllä noudattanut tätä kiitettävästi. Niin ihania asusteita sulla! <3

Reetta V. (Ei varmistettu) http://reettavee.com

Onpa kaunis!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos, minäkin tykkään tosi paljon. <3

Tuitsi (Ei varmistettu)

Moikka, Ihana laukku! Osaisitko neuvoa, mitä kuluja ostajalle Vestiairesta ostaessa tulee kuin laukun hinta? Sieltä löytyi nimittäin yksi ihanuus, josta olisin kiinnostunut :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Ostoksen päälle tulee kuljetusmaksu, joka näkyy maksamisprosessin yhteydessä, eli mitään ylläreitä ei kaiketi tule? Muita kuluja ei pitäisi tulla, mutta jos jokin askarruttaa, kannattaa tiedustella tätä suoraan heiltä. Myymisestä minulla ei ole kokemusta/tietoa.

lapatossunen (Ei varmistettu)

Kivan ajattoman näköinen veska!
Mun on jo varmaan vuoden pitänyt laittaa pari Furlan laukkua Vestiairen kautta myyntiin, jotenkin vain homma ei ota tuulta alleen, ja kaapissa turhakkeina möllöttävät vain. Olisi varmaan järkevämpää jopa laittaa ihan uffin keltaiseen laatikkoon, menisivät näin edes jonkun olalle :D
Ja luulen kyllä, että suurempi kysyntä on juuri tuollaisilla Balenciagan kaltaisilla selvästi arvokkaammilla laukuilla. Itsekin käytän aina vain samaa Mulberryä vaikka kaapissa muitakin on.

Irene / Mutsie (Ei varmistettu) http://mutsie.bellablogit.fi/

Ihana!! Mulla on juurikin sama laukku mustana/harmaana etsinnässä samaisesta puljusta :)

ACat Heini (Ei varmistettu)

Ihana ja Kivan näköinen merkki laukku.
Tykkään. Kiitti vinkistä, linkistä.

Minäkin Tykkään Näteistä ja erilaisista Laukuista ;)

Miaa (Ei varmistettu)

Heips, samaa laukkua kuolannut, tosin mustana ja hopeisilla yksityiskohdilla. Mahtuisikohan 12" macbook laukun sisälle? Nimim. vestiaireen koukuttunut ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Heippa! Tähän City miniin ei kyllä MacBook mahdu... :/ Mahtuu just tarvittavat, eli lompakko, puhelin, avaimet ja kamera. :)

Kommentoi