Nahkatakki

Coco Sweet Dreams

Hei saanko esitellä pitkän nahkatakin, joka on vuosien saatossa pehmeäksi kulunut kaunokainen. Takki on äitini vanha ja olen säilönyt sitä kaapissa jo vuosia. Muistelen, että pienenä leikittiin serkkupojan kanssa rikollisia - molemmilla meillä oli äitiemme nahkatakit päällä ja helma taisi siinä vaiheessa vielä laahustaa maata pitkin. 

Olen seurannut, että nämä pitkät nahkatakit ovat tulleet takaisin katukuvaan. Jotain vanhaa on kiva yhdistää kaikenlaisten uuteen, juuri niin teen sisustusjutuissakin. 

Äitini on säästänyt paljon vaatteita menneiltä vuosilta ja me ollaan isosiskon kanssa pelastettu kaikki kauneimmat itsellemme. Minä kierrätän näinä päivinä omat vaatteet eteenpäin, mutta muutama arvokas käsilaukku ja designer korkokenkä odottaa vielä kaapissa jälkikasvun käyttöä.

Suvi kuvasi nämä kuvat syntymäpäivänäni hänen työhuoneellaan Turussa ja olipas muuten kaiken kaikkiaan onnistunut syntymäpäivä ihan aamusta yömyöhään. Maaliskuussa on paljon synttäreitä, se onkin hyvä kuu, koska: "sun shines hot and the wind blows cold; when it is summer in the light, and winter in the shade."

 

Ihanaa ja lämpimän aurinkoista viikonloppua!

x

 

Kuvat: Suvi Kesäläinen

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

Huipputyylikäs! Itselläni on myös kaikenlaista, ns klassisen ikuista kaapissa oottamassa ♡

En mene noihin konmarittamisiin etc, vaan olen tiukasti uskollinen omille vaistoilleni näissäkin jutuissa ;)) Mun ystävä jo erehtyi heittämään tosi arvokastakin laatua pois, kun innostui vähän liikaa. En tiedä, miksi se "oma ääni" hukkuu nykyään jopa liian helposti joihinkin valtavirtauksiin? 

No, mutta takki on ihana, ja sopii niin hyvin sulle! ☆

Kaunista maaliskuuta ♡

Coco
Coco Sweet Dreams

Omaan vaistoon kannattaa luottaa ja niin totta, minäkin lähden liiankin helposti kaikenlaisiin sen hetken hömpötyksiin, mutta onneksi äitini luonne tulee usein esille, mitä tulee juurikin vaatteisiin ja siihen ettei kaikkea heitetä pois.

Kiitos ja kaunista maaliskuuta myös sinulle! ♡

Kommentoi