Näissä sävyissä

Coco Sweet Dreams

Olen ihastunut juuri näihin sävyihin. Betoninharmaa, paljon valkoista, ripaus mustaa, tumman vihreää ja aprikoosia.

Lupailin teille saaristolaisleivän ohjetta, mutta se saa vielä odottaa. Nyt olen pihahommista ihan tröttiströpö, minulla on taas suuret suunnitelmat pihalla käynnissä ja olen aloitellut suurta liuskekiviprojektia. Olen tälläinen projektityttö, aina useampi projekti menossa.

Hyvin menee, mutta menköön. Mahtavaa alkavaa viikonloppua!

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Perjantai-aamu, viikon paras hetki -viikonloppu edessä kun vielä vähän tsempataan :)
Mistä on hyvännäköinen trenssisi peräisin?

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Ihana Coco!
Huomasin jo aika monissa kuvissa, et sulla on ihanan sievä kaulakoru :) Haluaisitko kertoa, mistä sen hommasit ja mikä hintaluokkaa?

T. Lukijasi

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, voi, niin totta! <3 Trenssini on ostettu reilu vuosi sitten Stockmannilta, sieltä "vanhojen naisten"osastolta.  Merkki on Ril's ja olen ollut todella tyytyväinen! Niin ajaton ja käytännöllinen.

Lukijani, Heippa! Mun koru (se kultainen riipus) on sellainen horoskooppikoru. En ole ihan varma mistä se on tarkalleen ostettu, sain sen isältäni lahjaksi. Ehkä Kultajousi?!

Vierailija (Ei varmistettu)

<a href="http://veeraeinolanelamaa.blogspot.fi/" rel="nofollow">Täällä</a> tunnustautuu toinen projektityttö, aina jotain meneillään ja usein vielä samaan aikaan. Nautin aidosti siitä, että elämässä on menoa ja en osaa olla paikallani! Mutta se ei poissulje sitä ettenkö voisi olla myös lämmin syli lapselleni. ;)

t. Veera

Kommentoi