Näkymä makuuhuoneeseen osa 2

Coco Sweet Dreams

Makuuhuone on nyt mustavalkoisissaan. Ostin Diane Von Furstenbergin suuren pussilakanan ja laitoin sen nyt päiväpeitoksi sängylle. Ihan kivaa vaihtelua vanhaan valkoiseen päiväpeittoon.

Bongaa kuvista myös viherkasvi! Taitaa olla ensimmäinen kerta elämässäni kun omistan jonkin viherkasvin. Mennään nyt tuolla. Ruukku ja kasvi ovat Ikeasta.

Minulla on nyt jo valtava kuume ostella kaikenlaista sisustustavaraa taloon, puhumattakaan huonekaluista. Tämän hetken arvio on että omakotitalon remontti valmistuu joulukuussa. En malttaisi yhtään odottaa! Olen todella kärsimätön ihminen, haluan valmista nopeasti enkä pidä siitä että joku projekti on kesken. Mieheni on taas todella harkitsevainen ja suunnittelee kaiken huolellisesti. Tietysti hyvä näin. :) Hiljaa hyvä tulee. (Sanoi hän)

Uusille lukijoille tervehdys! Voitte seurata blogiani näin: kliklik.

Mahtavaa viikkoa, toivotaan enemmän aurinkoa!!!

Kommentit

liina.leino
Kaita-Liina

Voih, sateinen Turku. Joki tuoksuu niin hyvältä sateella. Tuli ikävä :/

Laura1 (Ei varmistettu)

Tykkään tosi paljon tuosta teidän lasiseinästä, valo taittuu siitä hyvin kauniisti.

Hiljaa hyvä tulee, on hyvä sanonta muistaa, mutta itsekään en siihen kyllä kovin usein pysty :)

Hauskaa päivää.

t. Laura
http://lauranhaavekaappi.blogspot.fi/

Coco
Coco Sweet Dreams

Iina, joo sade on ihana, mutta rajansa kaikella. ;)

Laura, mä en oikein tiedä pidänkö lasiseinästä. Toisaalta se sopii tähän asuntoon ihan hyvin...

Hauskaa päivää! :)

VeeruskaM (Ei varmistettu)

Ihanaa varmasti kun pääsee suunnittelemaan kunnolla tulevaa kotia ! Halusin kysyä, oletteko luopumassa/myymässä joistakin nykyisistä huonekaluistanne? Olisi kiva saada niistä tietoa jos olette, kun täällä saattaisi olla mahdollinen kiinnostunut ostaja:)

VIIRU (Ei varmistettu)

Hieno pussilakana, missäs päin turkua tuollaisia myydään ja oliko hinta kuinka huokea? Ihan mielenkiinnosta onko sulla sellanen 2 hengen peitto päiväpeitteenä vai onko päiväpeitto ja nukkumis peitto teillä sama asia? Hieno pussilakana :)

Vierailija (Ei varmistettu)

nyt on aivan täydellinen pussilakana, aivan ihastuttava :) sadepäivät pistävät ainakin allekirjoittaneella aina luovuuden huippuunsa... ja sisustusinnon :)

-Katja
katwalking.wordpress.com

Saara-maria (Ei varmistettu)

Oi kuinka kiva idea tuosta päiväpeitosta! Tuli mieleen, että jos ostaisi tuplaleveän täkin ja siihen pussilakanan, sais tosiaan helposti vaihdeltua päiväpeittoja ja ne olis niin helppo pestä :) Meillä on ollut pellavainen paksu päiväpeitto aiemmin ja se pesu ja ennenkaikkea paksun, ison 180cm leveän sängyn päiväpeiton kuivaus... huoh. Mutta tolla idealla ei haittais kuolaava kissa ja taapero, milloin mitäkin mielenkiintoista taskuissaan ja housujen punteissaan kantava 5v pojun möyrintä päiväpeitolla :)
Ihania päiviä sinne!

Coco
Coco Sweet Dreams

VeeruskaM, ollaan varmaan luopumassa/myymässä. Sohva on ehkä suurin, se ei mahdu oikein kauniisti tulevaan taloon, ruokapöydän tuolit, pöytä ainakin menee mitä luultavammin vaihtoon.

Viiru, tilasin sen Amara -nettikaupasta, Briteistä. Se oli alennuksessa, en nyt muista mitä se tarkalleen maksoikaan. Joo, meillä on sellainen 2 hengen peitto tuossa sisässä, mutta nukkumispeittoina meillä on ihan omat peitot molemmilla. Ei me osata nukkua kahden hengen peitolla.

Katja, se on kyllä hyvä puoli sateessa. Ehtii tekemään kaikenlaista sisähommaa. :)

Saara-maria, näin mäkin ajattelin. Että voi vaihdellä ns.päiväpeittoa aika helposti kun vaihtaa vain vuodevaatteet tuplapeittoon. Pesukin helpompaa.

Ihania päiviä! <3

Mona
www.monasdailystyle.com

Ihan loisto idea tosiaan ja hyvältä näyttää!!:) Pitänee itsekkin tehdä noin, meillä kun on myös tuplapeitto:)

Ja sama täällä, kärsimättön kuin mikäkin;) Ja mies sillä välin funtsii ja mittailee:D

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos kaunis Monanen! <3 Onneks meillä on tarkat miehet! :)

Hei, kiva kuulla ! Voitko ottaa yhteyttä minuun, vaikka sähköpostitse (näkyyköhän se nyt tässä luodussa profiilissa täällä?) niin kuulisin mielelläni lisää. Teillä on niin kauniita huonekaluja ja kaunis sisustus :)

Unelmia (Ei varmistettu)

Lisää kuvia asunnosta! :)

unelmia-unelmia.blogspot.fi

Kommentoi