Odotus voi alkaa

Coco Sweet Dreams

Heh, eli joulun odotus! :) Vielä ihan pienissä määrissä, mutta sitä lämmintä tunnelmaa tuoden. Löysin muuttolaatikosta viime vuonna Clas Ohlsonilta ostetut juhlavalot. Valot käyvät niin sisälle kuin uloskin ja näitä voi käyttää oikeastaan mihin vuodenaikaan tahansa, juhlavalot kun ovat.

Viime vuonna kieputin valot kierreportaisiin kas näin:

Tänä vuonna laitoin valot mutkalle ja ripustin seinälle. Meidän kaupunkikoti on onneksi täynnä noita taulukoukkuja:

Oletko sinä laittanut vielä mitään jouluista kotiin? Jos niin mitä?

Kommentit

phocahispida

Hieman innostuin eilen. Vaihdoin olo- ja makuuhuoneeseen joulun ajan verhot sekäs sisustustyynyt. Ensi viikolla tulevat pimeän ajan valot ja reilummin marraskuun puolella jo ei-niin-jouluiset, mutta sitäkin talvisemmat koristeet. Pikkuhiljaa, pala palalta...

MS Ordinary (Ei varmistettu) http://aboutmissordinary.blogspot.fi/

Meillä roikkuu nuo samaiset valot eteisessä :) http://aboutmissordinary.blogspot.fi/2012/10/kun-iloiset-valot-meille-mu...

Vierailija (Ei varmistettu)

Milloin arvioitte pääsevänne muuttamaan uuteen kotiin?

Sara H (Ei varmistettu) http://www.saralene.blogg.se

Ihanat nuo valot! En ole vielä, ajattelin odottaa pari viikkoa vielä :)

Jatta (Ei varmistettu)

Lyhty ja kynttilät ovat olleet jo pari kuukautta.... joulua odotellessa sitten lisää :)

Lola / sädehtien (Ei varmistettu) http://sadehtien.blogspot.fi

Kyllä vain täälläkin on jo joulua vähän tunnelmoitu ja poltettu ahkerasti kynttilöitä :) Eilen juotiin ensimmäisen kerran glögiä. Kerran jo koetin kuunnella joululauluja, mutta se oli hiukan liian aikaista; levy meni nopeasti vaihtoon ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ahoi ihana Coco - mistä olet ostanut tuon mustan Dalahästin...(olipas karmea väännös...) mutta tajuat varmaan mitä tarkoitan.. Valot ovat hauskat - hyvä esimerkki siitä, että ei tarvitse olla pinkkiä valokuitua luomassa joulutunnelmaa - haha!

Coco
Coco Sweet Dreams

Phocahispida, mä innostuin ihan kauheesti kun satoi lunta, nyt vähän laantusin kun lumet suli. Muistan kun viime vuonna joulu meni liian nopeasti niin nyt ajattelin aloittaa vähän aikaisemmin fiilistelyt! :)

MS Ordinary, jee, ne on niin kivat! Täytyykin heti mennä kurkkimaan sun blogiin...

Vierailija, veikkaan että menee jonnekin tammikuulle... Kauhean hidasta tämä remontointi. Äh.

Sara H, mä olen ihan kauhee jouluihminen, täytyy aloittaa ajoissa. :)

Jatta, joo, ne kynttilät ovat ne tärkeimmät. <3

lola, joululaulut ovat mulle kans vielä vähän  aikaisia. Joulukuussa ehkä niitä vasta... Saa nähdä. <3

Vierailija, heppa on ostettu Asplund-kaupasta, tein siitä just postausta. Hepoja voi tilata myös netin kautta tänne Suomeen. :) mä myös kauhistelen niitä pinkkejä Bling Bling valoja sun muita. Nimimerkillä meidän ukki osti sellaisen led-nauhan joka vaihtaa väriä. Kääks! :)

whitelily
White Lily

Nuo valot on niin kivat, vaihtelua tavallisiin jouluvaloihin! Meilläkin roikkuu samaiset valot taulun paikalla seinällä, kun en vielä keksinyt kuinka muuten ne laittaisin :)

Nit (Ei varmistettu)

Joulufiilis iski tännekin kun ensilumi tuli.
Ostin parit lampaantaljat takan eteen lattialle löhöilyä varten :)
Valkoinen joulukuusi on myöskin jo tilauksessa. Ja kynttilöitä kynttilöitä...paaljon kynttilöitä pitää olla &lt;3

Ostin muuten myöskin sen kuparisen Dixonin tuikkukipon, kun siitä kerran aiemmin sulta kyselin. Se on ihana! Kiitos kivasta blogista ja kauniista kuvista!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mistä valkoinen joulukuusi löytyi, olen yrittänyt metsästää!?

Vierailija (Ei varmistettu) http://miiamaariastyle.blogspot.fi/

Oih, kiitos kivasta inspiraatiosta.
Olen viritellyt nuo samaiset valot oviaukkoon, mutta aiompa vaihteeksi kokeilla niitä noin seinälle :) Tyylikästä!

Liv
Päiväuniaika

Minä leikkasin alkuviikosta 68 isompaa ja pienempää tähteä ja niihin kimaltelevat kontaktimuovit päälle (taittaa muuten ihanasti iltaisin lampun ja kynttilöiden valoa :) ja laitoin ikkunoihin. Lisäksi tehtiin tyttären kanssa taikataikinasta koristeita, jotka maalattiin valkoiseksi. Tänää haen elämäni ensimmäisen oman joulukuusen (muovisen), jota tosin en sentään vielä ole laittamassa. :)

12103102520830_l.jpg

 

Vierailija 08:15, Anttilasta ainakin löytyy. :) 

Tasaraita

Samaiset Clasun valot on meillä roikkuneet kotona ympärivuoden. Vuoden verran keittiön ikkunaa reunustamassa ja nyt kuukausi pari sitten siirsin ne olohuoneen kapean ikkunan eteen roikkumaan. Ovat jotenkin niin ihanat tunnelmavalot illalla. Sen verran joulujuttuja olen laittanut että viikonloppuna eteisen iso lattialla seisova peili sai reunoilleen roikkumaan simppelin ledivalosarjan. Yhdet jouluvalot jouduin jo heittämään roskiin kun sanoivat sopimuksen irti. Parit odottaa vielä kaapissa Joulua. Yhdet makuuhuoneeseen kieputan vanhan ikkunan kehyksen ympärille ja yhdet pojan huoneeseen. Ehkä hankin vielä yhdet hajonneiden tilalle ja upotan ne jonnekin suureen maljakkoon. Olen jo vuosia etsinyt pallon muotoista maljakko vanhan hajonneen tilalle. Se oli niin ihana valaistu pallo kun sinne heitti rykelmän jouluvaloja sisälle. Saa vinkata jos joku on jossain sellaisia nähnyt.

Joulukuusta meille ei taida tänä vuonna tulla. Poika on juuri siinä iässä kun on oppinut kävelemään ja vetää mielellään kaikkea alas pöydiltä ja tasoilta niin todennäköisesti hän roikkuisi myös kuusessa koko ajan. :)

Sohvatyynyt vaihdan kyllä varmaan ennen joulua ja lisään kynttilöiden määrää. Ihanaa, joulun odotus on niin ihanaa ja jännää! Olen aina rakastanut Joulua mutta nykyään vielä enemmän kun on pieni poika ja oma perhe jonka parissa viettää Joulua.

Vierailija (Ei varmistettu)

No ripaus joulua pitää jo kodissa olla! Eilen ripustin värikkään viirinauhan olohuoneen ikkunaan, joulutähti on matkalla makuuhuoneen ikkunalle, mutta jäänyt vielä puolitiehen. Joulumusiikkia on myös kuunneltu, youtubesta hakusanalla baroque music saa mahtavia kappaleita pyhäaamuun. Kun vielä sytyttelee tuikut pyödälle ja paistaa muutaman joulutortun, niin olo on auvoisa.
Mutta ei vielä liikaa. JouluLAULUJA ei vielä sovi kuunnella eikä torttujakaan kannata ihan joka päivä paistaa.. Tähdenkin voin ripustaa makuuhuoneen ikkunaan vaikkapa sitten, kun lunta taas tulee.

Vierailija (Ei varmistettu)

Joo NetAnttilasta valkoisen kuuseni tilasin! Eka "oma" kuusi :)

phocahispida

Täältä löytyy muuten noita minun talvitouhujani kanssa. :)

Kommentoi