Oh Thomas!

Kaupallinen yhteistyö: Thomas Sabo

 

Olen aikamoisen kärsimätön vilivilpertti ja yritän muistuttaa itselleni usein, että rauhoitu hyvä ihminen. Tee asiat rauhassa, älä hötkyile heti seuraavaan. Etene rauhallisesti päivä kerrallaan ja tee jokaisesta päivästä mahdollisimman nautittava. Pysähdy, aisti, hengitä ja tunne. Cherish the moment – jonka päätin kaiverruttaa uuteen Thomas Sabon Love Bridge -rannekoruun. Thomas Sabon Love Bridge koruihin voit tosiaan teettää oman henkilökohtaisen kaiverruksen, se onnistuu tosi iisisti tilausta tehdessä. Loistava lahjaidea muuten tyttöystävälle, äidille tai kaverille. Olen oppinut, että elämä on kovin hauras, huomisesta ei todellakaan tiedä, elämä on tässä ja nyt. Aika kliseistä, mutta ei minulle aina niin päivän selvää. Täytyy muistaa välillä katsoa tuota minun koruani ja rentoutua. Vaalia hetkiä.

image.jpegimage.jpeg

image.jpeg

 

Turkki on monesta syystä lähellä sydäntäni ja niin on myös lähipiirilleni. Turkista on muun muassa löytynyt poikaystäviä, siellä on vietetty lapsuuden lomat ja pienen Henna-tyttösen collegepaita rinnusta on koristanut usein pahasilmä, joka on suojellut pahoilta hengiltä (uskon näin edelleen). Näiden muistojen myötä valitsin Thomas Sabon Charm Turkish eye:n killumaan Charm Club -rannekoruunIhan loistava lahjaidis juurikin läheisille Turkki-faneilleni. 

Nilkkojani sen sijaan suojaa Fatiman käsi, eli Thomas Sabon Sterling malliston Glam & Soul Ankle Chain. Tämä Fatiman käsi symboloi minulle vahvan naisen perikuvaa ja tämän antaisin edottomasti lahjaksi yhdelle esikuvalleni: isosiskolleni, jolta löytyy viisautta, tasapainoisuutta ja vahvuutta.

 

image.jpeg

 

image.jpeg

 

image.jpeg

 

image.png

Teille kultaakin kalliimmille lukijoille haluan osoittaa vielä tämän kutsun: Trendin ja Thomas Sabon ostosiltaa vietetään 9.12.2015 klo 16:00 – 19:00
Thomas Sabo Shop, Keskuskatu 7, Helsinki

Olette tervetulleita Trendin ja Thomas Sabon ostosiltaan tutustumaan juhlakauden koruihin ja kelloihin sekä Love Bridge -uutuusrannekoruihin.
Illan aikana saat kaikista tuotteista -20 % alennuksen*. Kutsu on kahdelle. 

Ilmoittaudu osoittessa: http://www.trendi.fi/thomassabo
Tapahtumaan on rajoitettu määrä paikkoja – toimithan siis nopeasti!

 

Säkenöivää iltaa siskot! 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *