Oikein kiva sängynpääty

Coco Sweet Dreams

Minulla on tapana tallentaa tietokoneen inspiraatiokansioon kuvia, mutta jostain syystä palaan hyvin harvoin kyseiseen kansioon katsomaan niitä kuvia. Nyt palasin ja ihastuin niin kovin heti ensimmäiseen ja halusin sen jakaa myös täällä. Aika toteuttamiskelpoinen ja kätevä sängynpääty yöpöytineen. Tosin en ole oikein sulattanut tuota vihertävää sävyä, mutta värihän se vain on ja sen voi vaihtaa.

Ken nikkaroi minulle?

(kuva täältä)

Minulla on taas ollut kiirusta, remontin suunnittelu on jotenkin aika rankkaa. Perjantaina tulee pari vierasta tänne kaupunkikotiin ja siivo on aikamoinen. Minähän siivoan ihan hulluna silloinkin jos tiedän että taloyhtiön huoltomies on tulossa katsomaan jotain pikkuvessan hanaa tai muuta sellaista.

Vi ses!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Täällä toinen kotiäiti joka ei osaa olla siivoamatta, mikäli tietää et joku muu kuin perheenjäsen astuu ovesta sisään.. Hiukan rasittavaa. Kiitoksia ihanasta blogista ja kotiäitien työn puolesta puhumisesta.

Vierailija (Ei varmistettu)

No voisiko tuon seinäosion vaan toteuttaa maalaamalla feikkipääty seinään ja sitten kiinnittää samalla värillä maalatut yöpöytälaatikot siihen. Luulin oikeasti ensin, että idea oli sellainen.
Olis aika paljon helpompi projekti kuin nikkariksi ryhtyminen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Luulin myös ensin että tuo on maalattu ja meinasinkin sitä kanssa ehdottaa. Tuollaisia valmiita lokeroitakin luulisi jostain löytyvän, muistelisin ikeassa nähneeni sellaisen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulle taasen tulee ihan hotellihuone tästä mieleen!

VIIRU (Ei varmistettu)

Tollanen ois tosi kätevä!!! Siivoaminen olis tosi helppoa, varsinkin jos se
talonyhtiön mies tulee käymään, itsekkin syyllistyn samaan et täytyy siivota, oli
tuossa vuosi tarkastuskin niin koko sisutus meni uusiksi et kämppä näyttää hyvältä!!! Miten niin olen friikki, eikö muilla ole tätä ongelmaa??? :)
Tuollainen on tosi yksinkertainen tehdä
vaikka vanerista jos vähänkään joku käden taitonen on lähellä niin ei mene montaa
tuntia!!! Eri väri ehdottomasti : ) voisinpas ottaa tollaisen itellekkin ja hei
jos tuosta tulee jollakin hotelli mieleen sehän tois vähä ylellisyyttä ellei
kyseisellä tullu joku halpis hotelli mieleen mis kaikki on päällystetty
ruusu kankaalla yök siellähän vaipuu jo sfääreihin ;)
ps. minkälainen keittiö coco teillä on väliaikaisessa kodissa??

A.E. (Ei varmistettu)

Juuri yksi päivä poikaystäväni kanssa sänkyjä katsellessa netistä löysimme sängynpäädyn mitkä olivat sellaista puu"säleikköä" että sai laitettua yöpöytä tason niiden väliin, harmi vain kun en muista että mistä tuo oli :/ En tiedä onko se edes yhtään itsesi tyylinen ^^ Mutta ajattelin vain sanoa että semmoisiakin on :)

Kommentoi