Olen oppinut, että tärkeimmät elämykset ovat piilossa arkipäivässä

Coco Sweet Dreams

Oletteko syksyihmisiä? Minä en ole ollenkaan, täysin kesäntyttöjä! Syksy on liian hidas tälläiselle impulsiiviselle ihmiselle. Liian melankolinen. Aika menee nykyään ihan siivillä, minun äitiysloma loppuu pian. Miten onkaan mahdollista, juurihan toi tytöntylleröinen syntyi. Nyt jo kiipeää tarmokkaasti seisomaan ja irrottaa kädetkin, kaatuuhan siinä ensikertalainen.

(otsikko Bo Carpelan)

Kommentit

Tasaraita

Se on uskomatonta miten aika juoksee näiden pienten kanssa kotona ollessa. Kotiäitiys on ihanaa aikaa. Ainakin itse olen nauttinut täysillä kun on saanut pienen breikin työelämän hektisyyteen. Äitiysloma meni niin nopeaan etten todellakaan malttanut palata vielä takaisin töihin. Mutta miksi, voi miksi se aika juoksee niin kovaa koko ajan. Välillä täytyy oikein pysähtyä arjen keskellä nauttimaan näistä kaikista hetkistä että muistiin jäisi edes jotain muistoja. Etenkin ensimmäinen vuosi ja ensimmäiset kuukaudet vauvan kanssa ovat aika sumuisia eikä sitä oikein enää edes muista millaista se oli. Juuri niistä ajoista toivoisin kuitenkin muistavani ne suuret tunteet ja elämän mullistavan muutoksen.

Me ollaan tänään otettu päiväunet yhdessä ja nyt poika leikkii olohuoneessa leluillaan ja koirien kanssa äidin juodessa iltapäiväkahviaan. Minä taas rakastan näitä syksyn pysähtyneitä päiviä kun ulkona sataa ja voi olla sisällä kodin lämmössä ja polttaa kynttilöitä. Mukavaa syksyä teidän poppoolle!

Kati Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Coco! Olen kaksi päivää Turussa vierailulla, voisitko kertoa minulle mistäpäin löytyy parhaat sisustusliikkeet?

Vierailija (Ei varmistettu)

Onneksi aina äitiysloman jälkeen alkaa kotihoidontuki, saa jatkaa ihanan pikkuisen hoivaamista vielä <3

Karla / ALL I EVER WANTED IS HERE-blogi (Ei varmistettu)

Oi, sait tuon kivan kaulakorun! Olisin kovasti halunnut sen tummemman, mutta niin se vaan nettikauppa teki tepposet ja ilman jäin.

Coco
Coco Sweet Dreams

Tinttinen, ajankulku taitaa hahmottua paremmin mitä vanhemmaksi sitä tulee. Vuodet vierii.  Lapsena kuljettu matka kauppaan tuntuu nyt ihan naurettavan lyhyeltä. Välimatkat ja paikat näkee niin toisella tavalla. Minäkin toivon että muistaisin paljon tästä vauva-ajasta.

kati, linnankadulta löytyy monta kivaa sisustuskauppaa. Artek,  Divaani, sisustuksen koodi... 

Vierailija, äitiysloma saisi olla kyllä ainakin sen 12 kk. :)

Karla, joo. Täältä Turun läheltä Raisiosta löytyi vielä Missonia. Verkkokauppaa koitin minäkin mutta kaik meni melkein jo siinä yön aikana!:0 

Vierailija (Ei varmistettu)

"Vierailija, äitiysloma saisi olla kyllä ainakin sen 12 kk. :)"

Näinpä! Mutta ehkä valtio on laskenut säästävänsä siinä, kun kukaan täysijärkinen ei alle 1,5 vuoden ikäistä hoitoon vie kuitenkaan.

Karla / ALL I EVER WANTED IS HERE-blogi (Ei varmistettu)

Kannati käydä täällä harmittelemassa tuota korua; ehdin tänään piipahtaa Oulun liikkeessä ja siellä oli kaksi tummempaa jäljellä!

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, no mutta kaikki tekee niin kuin itse parhaaksi näkee ja kokee. En menisi missään nimessä tuomitsemaan toisten ratkaisuja, jääkö kotiin vai meneekö töihin. (Enkä nyt puhu itsestäni, vaan yleisesti.) 

Karla, jes! :)

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos tosi kivasta blogista - kuulut mun iltarentoutumiseen heh. Mistä olet löytänyt tuon stylen seinäkalenterin?

Coco
Coco Sweet Dreams

Sen on tehnyt taitava weekday carnival-blogin Riikka.  http://weekdaycarnival.blogspot.fi/

Kommentoi