Oletko sadeihminen?

Coco Sweet Dreams

 

Puhutaanpa säästä - lempiaiheitani.

Taas sataa, mutta se on aika kivaa! (Varsinkin kun koivuallergia painaa päälle.)

En tiedä mitään sen tunnelmallisempaa, kuin hengailla kotona sunnuntaina ja katsella kun ulkona sataa vettä. Ikkunapellit ropisevat ja takassa palaa tuli. Sade on erityisen ihanaa kesäiltoina, kun päivä on ollut lämmin ja illalla sataa. Mustat pilvet ikään kuin rauhoittavat tunnelman ja tuntuu siltä että niin rauhoittuu lapsetkin.

Niin, että antaa sataa vaan. Vaikka pidän auringosta, niin saattaapi olla, että valitsisin mielummin sateen kuin paahteen. Entäs te?

/rainy day and I love it!

 

Kommentit

Hay (Ei varmistettu)

Sadetta just fiilistelen. Raikas ilma on ihan parasta.

Coco
Coco Sweet Dreams

Totta turiset. <3

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, niin sama homma! Tää kevät on ollut ihan tajuttoman hankala allergian takia. Mut onneks pahin on kai jo pian ohi. Tsempii!

Tykkään kyllä sellaisista kunnon kesäsateista, nää viime päivien sateet on olleet vähän turhan vähäisiä ja enemmän lunta/rakeita kuin vettä :D kesäsateen jälkeen ulkona tuoksuu uskomattoman ihanalta ja se tunnelma on tosiaan ihana!

Coco
Coco Sweet Dreams

No joo, optimistisena puhun sateesta, mut joo, räntää on täälläkin tullut. Lämmin kesä ja kunnon iltapäiväsade on ihana! 

annam_
anna k.

Nyt sataa pitkästä aikaa ihan kunnolla, äsken kävinkin parvekkeella fiilistelemässä raikkaampaa ilmaa (allergiaa minullakin). Sateenjälkeinen tuoksu on aivan ihana, ja monet kasvitkin ovat silloin erityisen kuvauksellisia. Kovasta paahteesta en niinkään pidä.

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, sateen jälkeen on ihanaa! Täytyykin muistaa kesällä kuvata pihan kukkia...

MS (Ei varmistettu) http://aboutmissordinary.blogspot.fi/?m=1

Sade on ihana. Mökillä huopakattoon ropisten tai kesken koirien iltalenkin. Automatkalla. Kunnolla ikkunalautoihin paukkuen. Ja se sateen jälkeinen tuoksu &lt;3

Coco
Coco Sweet Dreams

Justiinsa näin, ihanasti kuvailtu! <3

Sara06 (Ei varmistettu)

En ole allerginen, mutta pidän kovasti vesisateesta tässä kohtaa vuotta ja kesälläkin. Sade on joskus syksylläkin tunnelmallista. En pidä sateesta aamulla töihin lähtiessä, mutta sunnuntai-iltaan se sopii hyvin. En välitä helteistä, joten jos pitäisi valita +30 asteen ja keveän sateen välillä, jälkimmäinen voittaisi. :-)

Coco
Coco Sweet Dreams

Samat sanat! :) 

Jonnajulia (Ei varmistettu)

Sateiset päivät on siitä parhaita, ettei ole paineta tehdä mitään, lähteä mihinkään, olla aktiivinen tai sosiaalinen. Saa ikään kuin luvan kanssa käpertyä sohvan nurkkaan suklaan ja hömppäleffan kanssa. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Niin samaa mieltä! Itse tykkään siitä että päivällä on ollut aurinkoa ja iltapäivällä tulee sade joka päättää päivän... Sit leffaa jne... :)

Kommentoi