Ollaan tässä ihan vaan me

Coco Sweet Dreams

1400767640_864200_IMG_4555.JPG


 


Ihmisillä on nykyään tosi kova kiire ja niin on minullakin. Ihan kamala kiire! Revin välillä kirjaimellisesti hiuksia päästä, kun yritän olla hyvä töissä, tässä, tehdä kotitöitä, hoitaa lapsia ja leikkiä heidän kanssaan. Välillä havahdun siihen, että luen lapsille Pupu Tupunaa, mutta mietin ihan muita asioita. Pitäisi olla enemmän läsnä. Blogissakin on ollut vähän hiljaisempaa elämää - siis tätä oikeaa elämää, kun olen ollut niin kiireinen.


Mut siis, hei. Mikä ihmeen kiire minulla on? Oikeasti minulla ei ole kiire, olen vaan kuluttanut aikaa väärin. Olen tehnyt kaikenlaista tyhmää. Unohdellut asioita ja laittanut asiat ihan päälaelleen. Aliurakoinut huonosti. Ollut kävelevä pyörremyrsky.


Nyt olen tietoisesti jättänyt kännykän (josta löytyy Instagram, Twitter, FB, blogi, sähköposti - eli kaikki) sisälle ja olen juossut pihalle potkimaan pojan kanssa palloa. Tässä "hiljaisuudessa" olen oppinut niin paljon uusia asioita, joita en varmaan edes muistanut osaavani. Opettelin muun muassa uudestaan kuljettamaan jalkkista sivuttain (ei mikään helppo homma) ja ihaillut ihan yksin kukkia pihalla. Tuomessa on nyt valkoisia kukkia, mutta en ole ottanut niistä kuvaa. Ehkä kaikesta ei sittenkään tarvitse ottaa kuvaa? Ennen kaikkea olen oppinut vähän rauhoittumaan. Keventävää.  


Miten ihmeellistä ja vapauttavaa on välillä katsoa maailmaa ihan yksin eikä jakaa sitä missään. Tai jakaa se pojun ja tytön kanssa, jonkun tärkeän. Olla vaan, tässä ja nyt.


On ihanaa näyttää kädestä pitäen lapsilleni mitä kaikkea kaunista meidän ympäriltä löytyy. Kuulostaa siirappiselta, mutta mielestäni maailman tärkeimpiä taitoja ihmisellä on nähdä kauneutta ympärillään.


On paljon asioita, joita ei tarvitse jakaa tuhansille. En tiedä kuinka paljon tämä koskettaa teitä, mutta erityisesti bloggaajia ehkä?


Eli välillä kannattaa rauhoittua ja tutkia mitä ympärillä tapahtuu, irl. Ja takoa sitä rautaa silloin kun se on kuuma. That's the way it is.


Olla hetki tavoittamattomissa. Tekee niin hyvää.


/live in the moment for the sheer joy of living it

Kommentit

ceeee (Ei varmistettu)

Ihana, kun osaat irrottautua vähän ja keskittyä siihen oikeaan elämään! Mikä olisikaan tärkeämpää, kuin omat läheiset ja rakkaat? Usein blogeja lukiessa tulee mieleen elokuva Jonesin perhe https://www.facebook.com/groups/804657802895187/?fref=nf Monien bloggaajien elämä näyttää niin hyvältä ja täydelliseltä "tavallisen" ihmisen mielestä. Tietysti bloggaajat tekevät työtä ja on ok, että he saavat siitä palkkion ja ymmärrettävää, että esittelevät tiettyjä tuotteita blogeissaan jne. Kaikkien kuitenkin ois hyvä muistaa, että niitä kaikista tärkeimpiä asioita ei saa rahalla! Kivaa viikonloppua!

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, näinhän se on. Olen ennenkin kuullut tuon Jonesin vertauksen, mulla on tietenkin aika puolueellinen näkökulma tähän... Itselle se tuntuu ihan hassulta, että joillekin tulee tuollainen olo, blogi on mulle työ ja osa elämää, mutta kuitenkin ihan pieni pintaraapaisu oikeaan elämään. :)

ceeee (Ei varmistettu)

Hih! Tarkoituksena oli linkata elokuvan traileri youtubeen.. :) http://www.youtube.com/watch?v=n2Y3GoN2PGw

Elina/Beauty is my Treasure (Ei varmistettu) http://beautyismytreasure.blogspot.fi/

Kyllä. Paljon olen miettinyt samaa. Ei maailma kaadu siihen, jos en bloggaa joka päivä. Tai esitä vain niitä kauniita asioita blogissa. Tärkeää on suoda aikaa rakkailleen ja itselleen. Oot ihana. Tykkään blogistas kovasti.

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos, juuri näin se on. Asiat täytyy laittaa tärkeysjärjestykseen. :)

Minna riippukeinusta (Ei varmistettu)

Hih, kuulostaa niin tutulta... Ajatuksissa on monesti jo pari askelta nykyhetkeä edellä ja siitä tulee ärtymys. Kaikenlaista pitäis suorittaa, mut suurimmat odotukset taitavat tulla omasta päästämme. Oon miettinyt, että joskus pääsisi helpommalla, kun suhtautuisi esim. töihin vähän rennommin, vähän niin kuin miehet ;) Että jos joskus joku juttu ei mee ihan kohdalleen tai asiaa ei tee 100 % täydellisesti niin mitä sitten. Ja samanlaisin ajatuksin moni työssäkäyvä, perfektionismiin taipuvainen pienten lasten äiti joko uupuu tai tajuaa, että nyt on pakko vähän relata ;) Leppoisaa viikonloppua!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kaiken yhteensovittaminen on se haasteellisin juttu. 

Toi on just oikee asenne, kyllä kaikki aina järjestyy. Aina! <3 

Vau mikä vauva!

Joo, ei bloggaajalla voi olla vastuuta aina välittää niitä kauniita ja kivoja juttuja muille. Pakko laittaa kuva siitä miten kaunis sireeni on, siihen kommentti miten ihana tuoksu! Why oh why, kaikki on nähnyt ja haistanut sireenin! Ja jos ei oo, sitä suurempi syy lähteä ite pihalle katsomaan :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Hihii, just nii! Paitsi kukkakuvii ei voi olla ehkä koskaan liikaa. ;)

HelenaK

Se on just näin! Mulla on kotona työhuoneen ilmoitustaululle teipattuna jostain leikkaamani "Näin olet paremmin läsnä" -otsikoitu viiden kohdan ohjelista. Siitä on hyvä välillä muistuttaa itselleen mikä  elämässä on tärkeää. 

Coco
Coco Sweet Dreams

Mitähän tässä ohjelistassa sanotaan? :)

Sanni // SEES (Ei varmistettu) http://seesbysanni.blogspot.fi

Samat jutut niin ajatuksissani :) Tein kerran kolmen viikon reissun Malesiaan ja päätin että nyt imen itseeni kaiken, mutta en kameran linssinläpi. Reissulta on siis vain muutama hassu kuva ja hyvä niin. Aika pirusti tuli koettua: puljattua meressä, meloessa, prätkän kyydissä, samoillessa....

Täällä arjen ja blogin yhteensovittaminen on alkanut olla haastavaa. Siksi blogissani on ollut hiljaista. Järjestys on kuitenkin seuraava. Minä itse, armas mies, laajennettu perhe, työ, koko koettava maailma ja sitten vasta blogi. Blogin pitäisi musta olla vastapainoa työelämälle. Nyt kun työkseni piiperrän tiukalla aikataululla luovaa, ei vaan toisinaan ole enää mitään annettavaa... Mutta joskus tulee taas aika, että on. Toivon mukaan pian...

Time is precious - waste it wisely

Ihanaa viikonloppua!

&lt;3 Sanni

Coco
Coco Sweet Dreams

Ihana.

Se on muuten hassu juttu, kun päättää olla kuvaamatta, niin jotenkin sitä enemmän fiilistelee kaikkea, oikeasti katselee ja tuntee.

joskus on hyvä muistuttaa itseään miksi alunperin alkoi pitämään blogia - sitten kun taas innostuu jostain, niin blogi kans alkaa kiinnostelee. Pienet luovat tauot ovat niin paikallaan.

ihanaa kesää sinne Sanni! 

 

eee (Ei varmistettu)

Tuli ihan kyyneleet silmiin tätä lukiessa. Kauniisti kirjoitat tärkeästä aiheesta. Hyvä aina välillä muistuttaa itseään asiasta :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Niin totta. <3

Rg (Ei varmistettu) http://www.ruutg.blogspot.fi

itse päätin jo bloggailun aloittaessani, että tämä saa olla minulle harrastus. kirjoitan ja kuvaan kun siltä tuntuu ja kun ei tunnu niin en tee niin ja teen tätä vain sillä tavalla kuin itse haluan ja itselleni.. yllätyin siitä, kuinka kova paine välillä tulee, jos on ollut viikonkin postaamatta. muista harrastuksista taukoa pitäessä ei muille tarvitse taukoaan selitellä.. ihanaa ja rentouttavaa kesää sinne!!

Coco
Coco Sweet Dreams

Mun täytyy välillä muistuttaa itseäni, että miksi blogia alunperin aloin pitämään... Pitää tehdä sitä omaa juttua ja pitää sydän mukana. :)

Miia Koo (Ei varmistettu)

Osu ja upposi!
Mietin juuri tuossa ulkona lehtiä haravoidessani ihan samaa. Siis tuota pienten asioiden/kauneuden huomaamista lähiympäristössä. Haravoitiin poikani kanssa lehtiä takapihallamme - meillä on syksy - ja löysin upean punaisen, mutta repaleisen lehden lehtikasasta. Siinä sitten yritin yksivuotiaalle pojalleni näyttää tuota luonnon ihmettä, mutta häntä ei juurikaan kiinnostanut. Jatkoin haravointia ja lohduttelin itseäni, että jos sitkeästi opastan ympäriston tarkkailuun, niin hän kyllä oppii... Toivottavasti.
Terkkuja pallon alta!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kyllä ne lapset sen jotenkin hiffaa, että äiti siellä fiilisteli jotain kaunista asiaa. <3 <3 

Onpas muuten jännää, siellä on nyt syksy, täällä kaikki vielä tulossa. Omenapuut kukkii jne. Paljon terveisiä täältä puolen! :)

Inspirations (Ei varmistettu) http://favouriteinspirations.blogspot.fi/

Hei! Ihan totta joka sana. Sitä niin helposti kerää itselleen liikaa juttuja. Olen huomannut myös, että tosi tärkeää on ottaa osaksi joka päivän tekemisiä pienet omat hetket, jolloin tekee vain niitä asioita, joista tulee hyvä mieli ja jotka auttavat jaksamaan. Minulle niitä tällä hetkellä ovat kirjan lukeminen illalla, luonnon ihmettely ja joogahetki aamulla, josta tein juuri postauksenkin miettiessäni oman jaksamisen tärkeyttä: http://favouriteinspirations.blogspot.fi/2014/05/perfect-yoga-place.html
Ihanaa ja rentoa kesää sinulle!!

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, juuri näin. Mä olen joutunut tekee sellaisen prioriteettilistan, jotta saan hommat hoidettua ja myös sitä kautta vapaa-aikaa haalittua itselleni ja koko perheelle. Kyl tää tästä taas, "kyllä kaikki järjestyy" mentaliteetilla.

Mimie (Ei varmistettu) http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

Kroonine kiireys on itse luotoa, ja siitä on mahdollista onneksi päästä eroon :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Onneksi! :)

Tinni
Still Leben

Ihana juttu. Nyökyttelin koko matkan lukiessani :)

Oletko lukenut Eckart Tollen kirjaa "Läsnäolon voima"? Se on aivan mahtava, käsittelee paljon juuri noita teemoja joista kirjoitit, suosittelen!

 

iloista päivää :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitti!

En ole lukenut, pitäis ehdottomasti! Kiitos suuresti vinkistä, iloista päivää. :)

RrRr (Ei varmistettu)

Ihanaa että pohdit ääneen. Ennen tuolla omassa sängyssään tuhisevaa 7 kuista vauvaani en ehkä ymmärtäisi kuin pinta puolisesti. Nyt kuitenki havahduin miettimään taannoin samaa, kaikkinensa aivan samaa. Olen tosin vasta sillä tiellä kun onhan nämä aika perustavanlaatuisia elämän arvo kysymyksiä ja kokonaista elämän muutosta. Tuli vain tarve olla kanssasi aivan samaa mieltä :). Kiitos erittän inspiroivasta blogista :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos kun kommentoit, ihania hetkiä sinne vauvan kanssa. Rauhassa vaan päivä kerrallaan. ❤️

Camilla_ehb (Ei varmistettu) http://everythinghasbeauty.bellablogit.fi/

Tosi tärkeä aihe. Sitä ei välttämättä itsekään aina tajua, kuinka saakin ajan katoamaan tehdessään jotain vähemmän tärkeää, jolloin ei näe sitä mitä ympärillä oikeasti tapahtuu. Ymmärsin alkuvuodesta, että koko viime vuosi oli mennyt tietokoneen ääressä. 95% illoista olin ollut koneella. Kun muut istuivat terassilla, kävivät elokuvissa, uimassa, lukivat kirjoja tai kahvittelivat ystäviensä kanssa, minä istuin tietokoneella. Tänä kesänä elän - lupasin itselleni. Tässä sitä silti istutaan, koneella. ;) Olen tosin yksin kotona, joten en ainakaan loukkaa ketään tai jätä huomiotta.

Coco
Coco Sweet Dreams

Niin totta! Elämä on loppupeleissä tosi lyhyt ja yllätyksellinen, täytyy nauttia siitä täysillä. Bongasin muuten yhden ihan loistavan biisin tähän liittyen, postaan siitä ihan pian. ☺️

Kommentoi