Oma viikonloppu

Coco Sweet Dreams

Loma alkaa aika pian ja minä olen päättänyt olla levännyt ja hoivinvoiva jo ennen sitä! Muistan, että viime vuonna rehkin ja puhkin koko lomani, oli puutarhan extreme makeover, sitten ne Garden Partyt ja kaikkea muuta jännää. Partyt on tänäkin vuonna, mutta olen valmistautunut juhliin jo niin hyvissä ajoin, ettei mikään voi mennä pieleen. Tai voi, mutta tänä vuonna teemana on enemmänkin rennot bailut.

Viikonlopuksi olen varannut itselleni vapaan viikonlopun. Menen ripsihuoltoon Kerlille, kauneushoitoon Ravensaraan, juoksen lenkkejä ja olen kotona lasten kanssa. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että itseensä saa ja pitää sijoittaa rahaa, koska: mä ja sä, me ollaan sen arvoisia!

Halusin jakaa teille vielä nämä videot: Clean your face, part 1 & 2. Hyviä huomioita kasvojen pesusta ja voiteiden levittämisestä.

Kasvojen pesu:

Voiteiden levittämisestä: 

/weekend is all yours

Kommentit

inspirations (Ei varmistettu) http://favouriteinspirations.blogspot.fi

Kirjoitit tärkeäsä asiasta. Eihän siinä ole paljoakaan järkeä, että lomaa edeltävät päivät / viikot ovat niin kiireisiä, että puolet lomasta menee niisä toipumiseen. Taidankin ottaa ensi kerralla esimerkkiä sinusta ja rauhoittaa omaan hyvinvointiin ja rentoutumiseen aikaa juuri ennen lomaa <3

Kommentoi