Omasta maasta

Coco Sweet Dreams

Yhdysvalloissa lehmät syövät karkkia maissin sijaan - kertoo Helsingin Sanomat. Kuivuus on ollut niin kovaa. No täällä meillä on sitten taas satanut läpi kesän ja alkukesästä ostamista maisseista oli tullut ihan minejä. Korjasin ne jo talteen, koska pelkään yöpakkasten koituvan maissien kohtaloksi.

Piti vaan sanomani että on erityisen spesiaalia kerätä ruokaa omalta maalta. Ei pelkoa lisäaineista tai muista myrkyistä. Ajattelin tehdä itselleni ensi kesäksi kunnon hyötypuutarhan, vähintään sellaisen kuin tv-kokki James Martinilla!

Saa nähä.

Kommentit

annemi

On varmasti mahtavaa että saa maissiakin omalta pihalta :) miten maissi kasvatetaan? itselläni oli ensimmäinen kasvimaa kokeilussa tänä kesänä takapihalla ja ensi vuodelle on aika huimat suunnitelmat :)

Piret
lainahöyhenissä

Näenkö oikein, onko teidän keittiötasonne valkeaa Carrara marmoria ? Haluaisin siitä niin kovasti uuden keittiömme tasot, mutta jatkuvasti varoitellaan että marmori ei ikäänny kauniisti - kellastuu ynnä muuta. Oletko huomannut omassasi tällaista ? Jos nyt siis silmäni eivät juksaa :)

Piret xx

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi, mäkin haluaisin oman hyötypuutarhan :) Ehkä sitten joskus...
Muuten, kyselin joskus vanhan blogisi postauksista ja kerroit, että kaikki saadaan arkistoitua tähän uuteen blogiin. Niitä ei kuitenkaan löydy tuosta juttuarkistosta.
Toinen mieltäni arkarruttanut asia on, että kuinka sen vanhan kodin lehtijutun kävi. Julkaistiinko se jossain lehdessä? Muistin sen, kun huomasin, että teillä on otettu uudet kuvat tästä asunnosta :) Tykkään kovin sinun sisustustyylistä :)
Ihanaa syksyn jatkoa Coco!

Coco
Coco Sweet Dreams

annemi, joo mulla on kans huimat suunnitelmat. Olen myös ajatellut sellaisia vähän korkeampia istutuslaatikoita, jottei tarvisi ihan selkä kyyryssä nyppiä rikkaruohoja yms. Mä olen selannut netistä ihan huimat määrät inspiskuvia hyötypuutarhoista. Pitäisi varmaan vielä ostaa jokin "how to do" -kirjanen...

Piret, kuvassa on sellainen ylijäämäpalanen, jonka olen löytänyt vanhempieni luota. Tuota marmoria(?) käytettiin takan saneerauksessa aikoinaan. Nyt se on seikkaillut keittiössä ja ollut kuvausalustana yms. Mä mietin myös marmoria keittiöön mutta on kuulema niin huokoinen ettei sovi keittiöön. Kylpyhuoneeseen käy kuulema paremmin. Päädyin sitten sellaiseen valkoiseen (super white) komposiitti/kvartsi tasoon.

Vierailija, kaikki aikanaan. :) Ja joo, siinä kävi niin ettei postauksia saanut siirrettyä "automaattisesti" vaan kaikki piti tehdä käsipelillä. Eli muutamia suosikkipostauksia siirsin tänne, mutta muuten vanhat jutut jäivät vanhaan blogiini - sen siirtin tänne: cocosweetdreams.wordpress.com. Vanha kotimme kuvattiin Avotakka -lehteen, se tuli ulos muistaakseni viime syksynä - Habitare numerossa. Tästä väliaikaisesta kodista kuvattiin vaan muutamia yksityiskohtia lehteen, ei kokonaisuudessaan - parempi näin, koska muuttolaatikoita löytyy vielä nurkista jne. :) Ihanaa syksyn jatkoa! <3

Mimmu (Ei varmistettu)

Moikka! Ihana tiskiainepullo, mistä se on peräisin? :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Mimmu, se on Sisustuksen Koodista -täältä Turusta.

Jenni S.

Hei! Suosittelen hyötypuutarha- ja ruokainspiraatiovinkiksi Jamie Oliverin Jamien kotona -kirjaa. Se on hyödyllinen ja ihana!

Coco
Coco Sweet Dreams

Heippa Jenni, kiitos paljon vinkistä! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse suunnittelin ostavani jotain siirreltäviä laatikoita/ruukkuja, ja niihin saisi martha stewartin mukaan vaikka mitä istuteltua =)
meillä ainakaan ei ole mitään valmista pihasuunnitelmaa, ja niitä voisi sitten siirrellä mielensä mukaan.
ei niihin nyt perunaa saa laitettua, mutta kaikkea pientä!

Kommentoi