Omat illat

Coco Sweet Dreams

Kaupallinen yhteistyö: Hobby Hall

Olen ihan koukussa iltoihin, parasta aikaa koko päivässä.

Pidän rutiineista ja yleensä illat menevät aika samalla kaavalla. Teen töitä ja järjestelen kotia. Siistin, viikkaan, organisoin, lajittelen, pesen ja puunaan. Kun koti on laitettu kuntoon seuraavaa päivää varten on minun vuoro avata kotiovi ja istahtaa hetkeksi ulos kuuntelemaan musiikkia ja kaupungin ääniä. Pieni pihani on suojainen mutta liikenteen äänet kuuluvat rauhoittavasti sinne. Katuvalot ja pienet juhlavalot antavat sopivasti tunnelmaa.

Somistin pienen pationi Hobby Hallin edullisilla sisustustuotteilla ja erityisen ihastunut olen tuohon mustaan taljaan, jonka päällä voisin viettää vaikka koko päivän - super pehmeä! Talja on paljon pidempi mitä normaalisti ja soveltuu pehmusteeksi tuolille, sohvalle tai vaikka matoksi sängyn viereen. Taljaa löytyy myös valkoisena ja harmaana, myös vielä suurempana mattoversiona. Mustan takkapuutelineen muotoilu viehättää ja olen polttanut siinä paljon kynttilöitä iltaisin. Harmaa koristetyyny on nimeltään Koodi Katse ja se on yksi lemppareitani Hobby Hallin tyynyistä. Kannattaa tsekata myös kaikki ihanat värikkäät samettiset tyynyt Hobby Hallin sivuilta. Minä en osaa vieläkään sisustaa värikkäästi, viihdyn vain maanläheisissä tunnelmissa, sen osaan parhaiten.

Muita suosikkejani Hobby Hallin sisustuspuolelta ovat Innoluxin Yki Nummi Kupoli -pöytävalaisin, Finarte Saana & Olli Kievari-puuvillamatto ja nämä tunnelmalliset Anda-kynttilälyhdyt.

 

Miten teidän illat yleensä menevät?

Kommentit

Sunday
We love sundays

Ihanan tunnelmallista <3 

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! Toivottavasti ulkona tarkenee vielä pitkälle syksyyn. <3

Vanha S (Ei varmistettu)

Sama täällä. Illat ovat parasta aikaa, aamujen päälle en ole koskaan ymmärtänyt. Edes viikonloppuisin aamulla kone ei käynnisty, vaikka illalla olisi käynyt lenkillä ja saunassa. Jotain tekemistä asialla on pakko olla aamuvalon kanssa, joka minusta on jotenkin kolkko ja tylsä. Ihmiset jotka eivät tee iltaisin hommia tai fiilistele vaan heräävät aamu-kuudelta, missaavat kyllä parhaat palat elämästä. On todistettu, että sekä luovuus että älykkyys asuvat meissä iltaihmisissä, joten olet hyvässä seurassa &lt;3

Coco
Coco Sweet Dreams

Mahtavaa kuulla ja erittäin hyvä kuvaus!  

<3

Kommentoi