Ote hetkestä

Coco Sweet Dreams

P1010753.JPG


 


Ihana ajaton sade. Ulkona on kylmä ja sisällä lämmin.


Työpäivän jälkeen kaksi pientä odottivat päiväkodin pihalla. Tyttöllä oli lakissa hiekkaa ja pojun hanskat olivat hävinneet.


Tulen kuraisten pienokaisten kera kotiin, lasken painavan kassin maahan ja pienen tytön sylistäni. Koti on ihanan lämmin, eilen poltettiin takkaa. Keitän kupin espressoa ja katselen sadetta. Lakkaan kynteni uudella erityisellä lakalla ja vietän loppuillan takkahuoneessa uuden kirjan parissa.


Lämmintä ja kaunista viikonloppua!


/state of mind


 

Kommentit

VIIRU.P (Ei varmistettu)

niksi pirkasta iltaa : )
hyvää viikoloppu teille, kävin tuossa net anttilan ja kodin ykkösen sivuilla ja täällä meillä kodin
anttilassa siellä on tumman sinisiä itämaisia mattoja alessa ne on poistuvia tuotteita meidän kodin anttilassa se sininen iso matto makso jotain 50e ajattelin et sua vois kiinnostaa käydä katsomassa teillä päin koska mainitsit täällä sellaisesta kerran

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos Viiru ihana! Mulla vaihtuu ajatukset koko ajan, nyt funtsin pörröistä villamattoa, joka sopis tämän kodin aikakauteen aika kivasti. 

VIIRU.P (Ei varmistettu)

No niin se mieli muuttuu :) No kokeile sitten tätä meillä päin askossa on -20 vai oliko se 25% alessa kaikki viikonlopun oisko teilläkin jos sieltä löytys sit sellainen villamatto :)

Tiina.. (Ei varmistettu)

Et sä oikeesti työpäivän jälkeen ala lakata kynsiäs :) Ihan oikeasti taidat mm. pestä lasten kuravaatteet ja laittaa ruokaa pienokaisille. Kynnet lakataan ja takkahuoneessa nautitaan vasta sitten joskus kun lapset ovat nukkumassa ;)

Lotta Niemi (Ei varmistettu)

Heippa! Oon etsinyt ja etsinyt ja etsinyt vanhoista postauksistasi, mutta en siltikään löytänyt... Joten kysyn näin, yhtään tähän postaukseen liittymättä, siitä "pinboardista", jonka hankit/ sait jostakin tosi kivanoloisesta nettikaupasta. Sulla oli ainakin jossain vaiheessa siihen kiinnitettynä jotain kivoja tekstikortteja. Eli mistä se taas olikaan peräisin? Kiinnitin siihen jo silloin kauan sitten huomiota, ja kivoja pikku sisustusjuttuja tässä miettiessäni se kummittelee edelleen mun mielessäni! :)

DragonflyElisabeth (Ei varmistettu) http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Kauniita esineitä, onko toinen kulho?

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Kommentoi