Pääsiäiskattaus

Coco Sweet Dreams

 

Before...

 

After...

18:17

Kahvi porisee ja lapset katsovan Koala-veljeksiä. Me lähdetään vielä tänään elokuviin ja ajateltiin ottaa todella relax. Pientä siivoilua ja järkkäilyä ennen lähtöä. Huomenna leikkaan teille videopostauksen, toivottavasti ehdin sen myös julkaisemaan.

Rentouttavaa iltaa!

/easter dinner

Kommentit

AnskuK (Ei varmistettu) http://peaceandstyle.fi

Kivaa leffailtaa :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitoksia!:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kivan niukka kattaus ja kaunis pöytä! Sopii teille todella hyvin. Parempi valinta kuin edellinen :) Hyvää Pääsiäisen jatkoa leffailun merkeissä :) -Jatta

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitoksia, etsin pitkään valkoista pyöreää pöytää, jossa jalka keskellä  - mahtuu paremmin istumaan ympärille. Viimein löytyi ja olen samaa mieltä, sopii paljon paremmin, kuin se edellinen.

-Hanna- (Ei varmistettu)

pöytä kiinnitti minunkin huomion - minkä valmistajan se on? Olen etsinyt meillekin pyöreää pöytää ja halkaisijaltaan sopivaa (vähintään 130 cm) on hankala löytää... Ps. Kivan simppeli kattaus! :)

Näyttää Eero Saarisen Tulppaanipöydältä :)

vesimies (Ei varmistettu)

Ihanan rentoa teillä . Henna kysyisin sulta , minstä löytäisin pyöreän valk. pöydän meidän parvekkeelle panton tuolien kaveriksi.( tuoleja 2 ) parveke on lasitettu ja laatoitettu valkoisin laatoin.

Coco
Coco Sweet Dreams

Eli pöydän ei tarvitse olla kuin kahdelle? Riippuu paljon parvekkeen koosta jne. Jos lattiakin on valkoinen niin valitsisin ehkä jonkun muun värin kuin valkoisen. Tiikinvärinen pöytäkin vois olla aika makee?! Sen lisäksi paljon paljon kasveja esim. harmaisiin betoniruukkuihin. Valkoinen on toki varma valinta, esim tämä vois olla kiva: http://www.finnishdesignshop.fi/pihapuutarha-ulkohuonekalut-tio-ruokapoyta-valkoinen-p-5239.html

Meillä on vähän samat mietinnät... Meidänkin Panton-tuolit tarvitsevat pöydän terassilla... Juuri nyt inspaa betonitaso ja mustat jalat  -pöytä. Saa nähdä voisko tehdä jotain itse...

Taina L.

Voi, meillä oli lapsuudenkodissa juuri tuollainen pöytä ja siihen kuuluvat valkoiset tuolit <3 Ja nuo Verna lasit on ihanat, itse yritän saada niitä kirkkaita lisää. Ja kivat nuo palmun oksat lautasella.

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä muuten niin muistan sen valkoisen pöydän+tuolit, ainakin jostain kuvasta... Ne oli niin hienot! Pyöreitä pöytiä ja sellaisia tuoleja oli paljon 60-70-luvulla ja just sen takia me haluttiin sellainen tähän saman aikakauden kotiin.

Lemonade (Ei varmistettu)

Olen jo aikaisemmin ihastellut tuota sinun metallista vesikannua ja yrittänyt löytää vastaavaa tuloksetta. Mikä kannu on kyseessä ja mistä olet sen löytänyt?

Coco
Coco Sweet Dreams

Kannu on Arabian, yritin äkkiseltään etsiä tietoa mallista, mutta en löytänyt...

Vierailija (Ei varmistettu)

Arabian Pisara-kaatimen on suunnitellut Kati Tuominen-Niittylä.

Kommentoi